Kimisinde çıkmıyormuş diye duymuştum, bende de tık yok ama şu sıralar sanki diş çıkacakmış gibi bir şişlik, bir acı var, bir şey yerken rahatsız ediyor umarım 20'lik diş falan değildir
2 ay
Kimisinde çıkmıyormuş diye duymuştum, bende de tık yok ama şu sıralar sanki diş çıkacakmış gibi bir şişlik, bir acı var, bir şey yerken rahatsız ediyor umarım 20'lik diş falan değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
3 tanesi çıktı bir tanesi çıkmamış. Doktor istersen cektir istersen cektirme dedi, 20lik disler cigneme icin kullanılan disler degilmis zaten oyle duruyormus agızda. ben de cektirmem gerekmiyor diye cektirmedim agri da yapmiyor zaten
bi tanesini çektirmiştim birkaç yıl önce. ben de şu an benzer şeyi yaşıyorum şişlik var ve yemek yerken rahatsız ediyor
Valla ağzımı açarken bile ağrı var büyük ihtimalle 20lik diş üzündendir bence üstğne bi de yemek yerken dilimi ısırdım yanlışlıkla fkxkfkxlflls dilim koptu sandımm baya kanadı yara oldu hafif şişti dilimde 😂 konuşmak bile acıdan öldürüyo beni ağrım 2x oldu
geçmiş olsun. ben ağzımı açarken sıkıntı olmuyor hatta hiç ağrı yok ama sadece yemek yerken acıyor
Özlemcim, erkekliğimiz sağlam olduğu kadar dişlerimizde sağlam. 2 tane 20lik sağlam çıktı aktif olarak kullanıyorum.
O da iyiymiş😂
Çoktan çıktı 2 tanesi duruyor iki tanesini çektirdim o da daha yeni bu zamanlarda yani.
cikarken aglaticak kadar agri verdi iki tane cektirdim gercekten berbat bisey
Üsttekiler çıktı altta 2 tane var gömülü şimdilik bi rahatsızlık vermedi
Valla bende hiç öyle bir problem olmadı ama neden bilmiyorum
Acır diye aldırmadım çok hassas vücudum her yerim
Ne acıycak abart sende😂 uyuşturmuyolar sanki
Korkuyorumm sjsj
Evet sol üstteki çıktı.
Hiç dokunmadım problem yaşamadım
Çıkmadı bende
Ben aldırdım
Aldırma süreci zorlu mu
Değil zaten benimki gömülüydü ameliyatla aldılar. İlk hafta çok şişti ağzımı açamadım hep sıvı beslendim ama zamanla düzeldi
Aldırdım sende aldır
Aldırmak için ucunun çıkması falan gerekmez mi😂
Sana mesaj attm gördnmü
Bende çıkmadı mesela
Ağrıdı azcık
Hayır çıkmadıı