Sağlık 1 ay Bunalıyorum ne yapsam iyi gelir? Ecrinnn_7227 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ne yapsam sıkılıyorum, canım bir şey yapmak da istemiyor, psikolojim mi bozuldu, ne yapsam iyi gelir Güncellemeler1 ay Güncel Bunalıyorum ne yapsam iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. arkadaş edin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Buradakilerin çoğu seksten başka bir şey önermez akıl fikir hep oralarda 1 8 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Dışarıya çık hava al gez dolaş otur bir yerde kahve iç arkadaşlarınla buluş Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Teşekkür ederim benimde aklım oralara kaymaya başladı site iyi gelmedi Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Nfjfjchf Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sitede çoğu kişi o amaçla takılıyor zaten 10 sorudan 8i cinsellik 10 yorumdan 8i cinsellik bide evde teksen aklına gelir ister istemez Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Evet ya tam nokta tespiti yaptin Yorumla Cevap sahibi 1 ay O zaman ya dışarıya çıkıp içindeki enerjiyi gezerek temiz hava alarak atıcaksın ya da evde keyfine bakıcaksın seçim senin 🙂 Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Dışarı çıkıp atcam sanırım teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rica ederim iyi eğlenceler 🙂 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 693 cevap paylaştı. Bunalmana sebeb olan nedir 1 4 Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Sebep yok sanırım maraton hayat Yorumla cakir2607 1 ay Günlük maraton işlerin dışına çık kendine zaman ayır Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Mantıklı teşekkür ederim Yorumla cakir2607 1 ay Rica ederım Yorumla
Normensen Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay @Ecrinnn_7227 bana neden yazmiyorsun ki 3 ×per puana sahip olmususun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Rahatlaman lazım senin 0 1 Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Bende onu soruyorum nasıl rahatlıyacam ne yapsam iyi gelir Yorumla
sc0rpi1O Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Noldu sana neyin var 0 11 Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Bişey olmadı ama bı sıkıntı bastı içime Yorumla sc0rpi1O 1 ay Nerdesin napıyosjn Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Balkonda oturuyorum Yorumla sc0rpi1O 1 ay İyi yapmışsın trmiz hava iyi grlir:) kahve de yapsana bize 😅 Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Olr AAa süt bitmiş gidip Alcan ama usendim Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Nie Yorumla sc0rpi1O 1 ay Yorumlarda mı sürünelim.. neyse taam atma Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Nie hemen kızdın simdi Yorumla sc0rpi1O 1 ay Sende niye bozdun ki beni ama Yorumla Ecrinnn_7227 1 ay Bozmadım sordum sdce burada yeniyim bilmiom buralari cok Yorumla sc0rpi1O 1 ay Hee bende senin canın sıkılıyor diye sohbet muhabbet edelim dedim ondan.. Yorumla
SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. O herkeste varr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
arkadaş edin
Buradakilerin çoğu seksten başka bir şey önermez akıl fikir hep oralarda
Dışarıya çık hava al gez dolaş otur bir yerde kahve iç arkadaşlarınla buluş
Teşekkür ederim benimde aklım oralara kaymaya başladı site iyi gelmedi
Nfjfjchf
Sitede çoğu kişi o amaçla takılıyor zaten 10 sorudan 8i cinsellik 10 yorumdan 8i cinsellik bide evde teksen aklına gelir ister istemez
Evet ya tam nokta tespiti yaptin
O zaman ya dışarıya çıkıp içindeki enerjiyi gezerek temiz hava alarak atıcaksın ya da evde keyfine bakıcaksın seçim senin 🙂
Dışarı çıkıp atcam sanırım teşekkür ederim
Rica ederim iyi eğlenceler 🙂
Bunalmana sebeb olan nedir
Sebep yok sanırım maraton hayat
Günlük maraton işlerin dışına çık kendine zaman ayır
Mantıklı teşekkür ederim
Rica ederım
@Ecrinnn_7227 bana neden yazmiyorsun ki 3 ×per puana sahip olmususun
Bol acılı döner ye zehir gibi olsun
Mutlu olduğun şeyleri yap
Rahatlaman lazım senin
Bende onu soruyorum nasıl rahatlıyacam ne yapsam iyi gelir
Noldu sana neyin var
Bişey olmadı ama bı sıkıntı bastı içime
Nerdesin napıyosjn
Balkonda oturuyorum
İyi yapmışsın trmiz hava iyi grlir:) kahve de yapsana bize 😅
Olr AAa süt bitmiş gidip Alcan ama usendim
Nie
Yorumlarda mı sürünelim.. neyse taam atma
Nie hemen kızdın simdi
Sende niye bozdun ki beni ama
Bozmadım sordum sdce burada yeniyim bilmiom buralari cok
Hee bende senin canın sıkılıyor diye sohbet muhabbet edelim dedim ondan..
O herkeste varr
Sohbet ed birileriyle
Kahve icermisin