Sağlık 2 ay Diş muayenesinde nedem doktorlar üstüme abaniyor daa? yenii_kisi99 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Resmen ağzıma girecek o derece yaklaşıyor ben kendimi çekmekten yoruldum 😏 Diş muayenesinde nedem doktorlar üstüme abaniyor daa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_aryaa0 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% 2 ay Çok haklısın ağzına değil koluna falan bakmaları lazımdı🥰 0 3 Yorumla yenii_kisi99 2 ay Hee çok komik 😏 maşallah nede güzel komik mizah yaparmış Yorumla _aryaa0 2 ay Tamamdır yeni kişi 99😏 Yorumla yenii_kisi99 2 ay Ne tamam daaa😀 Yorumla
Somnovem Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Dişçi göbeğinden mi operasyon yapıcak biraderim dkdkdkfl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Gö... tünü mu gösteriyorsun sanki basur mk ne kafa vu ne içtin 0 23 Yorumla yenii_kisi99 2 ay Çok ayıpppp Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ayıp yatakta olur abi Yorumla yenii_kisi99 2 ay Alalala sen sen çok yaptın herhalde 😏 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne alakası var mk Yorumla yenii_kisi99 2 ay Yatakta olduğunu bildiğine göre Yorumla Cevap sahibi 2 ay Büyüklerimiz öyle söyler lafın gelişi söyledim illa s2şmek mi lazım ne kadar pis düşüncelisiniz belki 18+ değil Yorumla yenii_kisi99 2 ay Aahâha bana diyene bak hele 🤭🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aman neyse zaten laf oraya gidiyor sorryy Yorumla yenii_kisi99 2 ay Hahh aferim işte böyle geri vites yapacan tatlım 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neyse abimden büyüksün dayım yaşındasın çok laf söylerdim saygımdan susuyorum iyi akşamlar 🌸 Yorumla yenii_kisi99 2 ay Büyüğün olduğumu baştan düşünseydin yeni mi aklına geldi Yorumla Cevap sahibi 2 ay 😮💨 Aklımız sonradan basıyor olabilir bunu ciddiye alma 😆 Yorumla yenii_kisi99 2 ay Aklımız sonradan basıyor mu neyi basıyor sumu basıyor 🤣🤭🤭🤭 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Oo sel bastı bile Yorumla yenii_kisi99 2 ay Geleyim mi yardıma Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kaybolursun selde Yorumla yenii_kisi99 2 ay Belki ben kaybolmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Anlıyorum kaybolmayı göze almış hahahaha Yorumla yenii_kisi99 2 ay Evet yok olmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tamam ol Yorumla yenii_kisi99 2 ay Nasıl Yorumla Cevap sahibi 2 ay Oo sen kolay şeyi bile bize sorarsan işimiz çok var Yorumla yenii_kisi99 2 ay Kolay olan nedir Yorumla
Bon-jou-urr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 2 ay Adı üstünde diş tabi kide öyle olacak ağız sonuçta aniden kapatsan sorun olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Nasıl yapsınlar dişini kuzum 0 3 Yorumla yenii_kisi99 2 ay Ne yapsınlar 🤔 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Mecbur diş hassas ve önemli dikkat gerektirir Yorumla yenii_kisi99 2 ay Hee 🙄 Yorumla
eelliffseelll Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay Sana özel bir şey değil mecburi 0 2 Yorumla yenii_kisi99 2 ay He tabi bende bana Özel anladım saden beni taciz etti orami burami elledi filan diye düşünüyordum demek herkese bu muamele öylemi valla için rahatladı şu an 😏 Yorumla eelliffseelll 2 ay Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok haklısın ağzına değil koluna falan bakmaları lazımdı🥰
Hee çok komik 😏 maşallah nede güzel komik mizah yaparmış
Tamamdır yeni kişi 99😏
Ne tamam daaa😀
Dişçi göbeğinden mi operasyon yapıcak biraderim dkdkdkfl
Gö... tünü mu gösteriyorsun sanki basur mk ne kafa vu ne içtin
Çok ayıpppp
Ayıp yatakta olur abi
Alalala sen sen çok yaptın herhalde 😏
Ne alakası var mk
Yatakta olduğunu bildiğine göre
Büyüklerimiz öyle söyler lafın gelişi söyledim illa s2şmek mi lazım ne kadar pis düşüncelisiniz belki 18+ değil
Aahâha bana diyene bak hele 🤭🤣🤣🤣
Aman neyse zaten laf oraya gidiyor sorryy
Hahh aferim işte böyle geri vites yapacan tatlım 😉
Neyse abimden büyüksün dayım yaşındasın çok laf söylerdim saygımdan susuyorum iyi akşamlar 🌸
Büyüğün olduğumu baştan düşünseydin yeni mi aklına geldi
😮💨 Aklımız sonradan basıyor olabilir bunu ciddiye alma 😆
Aklımız sonradan basıyor mu neyi basıyor sumu basıyor 🤣🤭🤭🤭
Oo sel bastı bile
Geleyim mi yardıma
Kaybolursun selde
Belki ben kaybolmak istiyorum
Anlıyorum kaybolmayı göze almış hahahaha
Evet yok olmak istiyorum
Tamam ol
Nasıl
Oo sen kolay şeyi bile bize sorarsan işimiz çok var
Kolay olan nedir
Adı üstünde diş tabi kide öyle olacak ağız sonuçta aniden kapatsan sorun olur
Nasıl yapsınlar dişini kuzum
Ne yapsınlar 🤔
Mecbur diş hassas ve önemli dikkat gerektirir
Hee 🙄
Sana özel bir şey değil mecburi
He tabi bende bana Özel anladım saden beni taciz etti orami burami elledi filan diye düşünüyordum demek herkese bu muamele öylemi valla için rahatladı şu an 😏
Aynen