Merhaba arkadaşlar, annemin meme ultrason sonucu doktor şüphelendi ve biyopsi gerekli dedi. Devlet bir hafta sonraya randevu verdi, bir ayda sonuç çıkıyor. Özelde hemen yapıyorlar, 10 günde sonuç çıkacakmış ama özelde güven konusunda tereddüt ediyorum, devlette süreç uzun. Gaziantep Medical Point'te yaptıracağız, orada yaptıran var mı? Sizce devlet mi, özel mi? Kafam çok karışık, bu konuda pişman olacak adım atmak istemiyorum, lütfen dua edin 😢
Güncellemeler
2 ay
Biz devlete karar verdik sonuç temiz çıkar lütfen dua edin arkadaşlar rabbim tüm hastalara şifa versin anneme de
Meme biyopsisi için devlet mi daha güvenilir yoksa Özel Medical Point mi?
İnşallah temiz çıkar. Eğer bir şey çıkarsa tamamen aldırmaya yönelik hareket edin. Yok kemoterapi yok radyo terapi falan yapmayın. Meme kanseri çıkıp hemen aldıran akrabamız çok şükür sağlıklı. Maalesef bu yaşlarda kanser fazla. Annemin 6 ay önce tiroid kanseri olduğunu öğrendik ve hemen aldırdık. Ondan öncede rahim ve yumurtalıklar alındı. Tedavi olalım edelim diye süreci uzatmayın. Eğer bir şey çıkarsa full aldırın sakin yaşayın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Özel hastane gereksiz pahalı fakat aldığın hizmet konusunda için rahat oluyor devlette bazen ihmaller olabiliyor
Bende öyle düşündüm süreç için ama güvenirlik açısından bilmiyorum
Her ikisi de yerinde tespit eder Allah korusun bir şey çıkmasın ama iki kurumda bilir o yüzden endişeniz olmasın
İnşallah çok korkuyorum kanserden şüpheleniyorlar o yüzden hızlansın istiyorum ama güvenemiyorum
Korkmayın inşallah bir şey çıkmayacak güzel düşünün güzel olsun
Amin inşallah dua edin Allah kimseye vermesin anneme de bu tarz hastalıklar
Ediyorum inşallah
1 ay ıcınde cıkıyor sonucları
Evet öyle söylediler bana da uzun geliyor o süreç
Korkma bende aynı furumu yasadım tahlılerım temız cıktı
ikisi de güvenilir
Kararsız kaldım korkuyorum bi hata yapmak istemiyorum devlet süreç uzun özel hızlı
sürecin en başından bu kadar korkma. daha ortada bişi yok. maddi durum iyiyse git özele , orta ise git devlete
Doktor tecrübesine bağlı
Devlette ki tecrübeli bir doktormuş özelde ki hakkında pek bilgim yok ama devlette süreç uzun
Aynidir canim muz cumhuriyetimi burasi
Devlette yaptır.
Özeller para tuzağı...
Devlette de süreç uzun özel de acaba para için olmayan bir şeyi var gibi gösterir mi
Maalesef gösteren oldu bu ülkede.
İnşallah temiz çıkar.
Eğer bir şey çıkarsa tamamen aldırmaya yönelik hareket edin.
Yok kemoterapi yok radyo terapi falan yapmayın.
Meme kanseri çıkıp hemen aldıran akrabamız çok şükür sağlıklı.
Maalesef bu yaşlarda kanser fazla.
Annemin 6 ay önce tiroid kanseri olduğunu öğrendik ve hemen aldırdık. Ondan öncede rahim ve yumurtalıklar alındı.
Tedavi olalım edelim diye süreci uzatmayın. Eğer bir şey çıkarsa full aldırın sakin yaşayın...
Çok sağol canım çok geçmiş olsun sizede aynen çok zor dönemler senin de annene şifa versin benim de anneme inşallah temiz de çıkar sonuç
Bu hastanesine göre değişiyor
Devlet daha güvenilir.
Süreç uzun
Devletten şaşmayın
Orada da süreç uzun
Evet maalesef ama cihaz olanak olarak özelden çok üstün
Devlet
Kararsız kaldım çok korkuyorum yanlış yapmaktan
Devlet çok iyo bu işte
Paran çoksa özel
Özel güvenilir mi
Özel