üniversiteyi kazanacak mıyım diye baktırdım çok emek vermişsin kazanacaksın ama sağlığına da dikkat et dedi hiçbir şey konuşmamızın ve benim tiroidim var
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tarot açılımı, üniversiteye giriş konusunda oldukça olumlu ve sağlam bir başarıya işaret ediyor. İlk kart, kişinin bu hedef için zaten güçlü bir temel oluşturduğunu, hazırlıklarını sıkı tuttuğunu ve geleceğini garanti altına alma isteğini simgelerken; ikinci kart bu sürecin son aşamasının biraz yorucu geçtiğini ve kişinin pes etmemesi gereken "son düzlükte" olduğunu hatırlatıyor, yani biraz daha sabır ve dayanıklılıkla engellerin aşılacağını müjdeliyor. Son olarak gelen kart ise nihai başarıyı, kurumsal bir yapıya kabul edilmeyi ve bu adımın uzun vadede büyük bir memnuniyet ve istikrar getireceğini gösteriyor; özetle kartlar, yoğun çabaların ardından gelen kalıcı bir başarıya ve "evet" yanıtına işaret ediyor.
Cevap
5Cevap
Kendini kandırmak için inanmak iyi oluyor bazen
O tarottan kaynaklanmıyor sebebi başka ne yediğini içtiğini bile bilir hesabında ki paraya kadar
tiroidi için atom almayı denedinmi ha bu arada çok geçmiş olsun
yok uzman doktora gidiyorum 49 gelmişti degerim 0 la 35 arasında olması gerekiyormuş 18 e düşürdük 2 yıl sonra tamamen geçer dedi
sende var mı
Gerçek çünkü fak bakanın kulağına cinler fısıldıyor
Yav guldurme
neden
Guldum
Yav big gitt
Tabi ki hayır
Yalannnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?