Gitmem gerekiyor da hiçbir bilgim yok, utanıyorum ben çekingen bir insanım nasıl davranmam gerekiyor, her şeyi açık açık anlatayım mı ilerleyen seanslarda, yoksa o mu sorup ben cevap vereceğim yoksa kendim mi anlatacağım?
2 ay
Gitmem gerekiyor da hiçbir bilgim yok, utanıyorum ben çekingen bir insanım nasıl davranmam gerekiyor, her şeyi açık açık anlatayım mı ilerleyen seanslarda, yoksa o mu sorup ben cevap vereceğim yoksa kendim mi anlatacağım?
4 sene önce gitmiştim kadın karşımda sadece hı hı diyordu çok sinirlendim burada daha fazla kalırsam senin pisikolojini bozarım bir de seni düzeltirler doktor ben sana sen bana hı hı de diye mi para veriyorum dedim ve klinikten çıktım.
16 yaşında bunları mi yaptın bunları mi söyledin hic inandırıcı gelmedi
Cevap
2Cevap
Ilkte derdini anlatiyon ne icin geldigini gecmisini sorulari varsa cevapliyon
O sorar diye dusunuyorum öyle pat diye herseyi birden bire anlatacak değilim dimi
Önce sen bi derdini anlatiyon sonra gecmisini soruyo onu anlatiyon ondan sonra soru soruyo iste
Sen gittin herhalde memnun musun iyi geliyor mu
Gittim ama iyi olani secmen gerekiyor. Iyiside var gercekten yardimi dokunan kötüsüde var paranin cöp oldugu.
Derdini anlation
Ya Allah aşkına yorum atmak için yorum atmayın böyle önemli şeylerde bari kullanmayın ben burada adam akıllı bir yorum bir öneri bekliyorum yapmayın bunu
Hayir kiz essahtan benim 1 yili gecti Şu an bana 100 mg lamictal ve 25 mg relaxipan verdi
Nerede yaşıyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?