Hemoroid hastalığı olan ve Ankara’da yaşayan arkadaşlar varsa, bu hastalık için sizce GATA Hastanesi'ni mi yoksa Etlik Şehir Hastanesi'ni mi önerirsiniz ve bu hemoroid hastalığı için hangi bölüme gitmek lazım randevu alırken
2 ay
Hemoroid hastalığı olan ve Ankara’da yaşayan arkadaşlar varsa, bu hastalık için sizce GATA Hastanesi'ni mi yoksa Etlik Şehir Hastanesi'ni mi önerirsiniz ve bu hemoroid hastalığı için hangi bölüme gitmek lazım randevu alırken
Gülhane eski Gülhane değil ama sonuçta asker çıkışlı yine onları seçerdim Gölbaşı'nda gittiğim dahiliyeci canım karı göğsünde sönme var nodül var dedi ömrümde sigara içmedim tomografi çekildi göğüs hocasına gittim o dahiliyeci fetöcüdür kesin diplomasız mezun etmişlerdir hiç bir şey yok sapasağlamsınız dedi yolladı. Paralel devlet ve kripto yahudilerin ülkesinde düzgün hoca kalmadı hepsine "giderse gitsinler" diye haykırdı iyi olan hekimlerin hepsi Avrupa'ya gitti biraz daha az iyi olan hepsi de özelde. Gerisini at çöpe.
Cevap
7Cevap
Anlarada bu işin zirvesi var. Mevlüt topbaş git onu bul derim. Lakabı bile g. tçü mevlüt ülkenin her yanından ona gidiyor insanlar.
Ya gördüm de ama bir o kadar da adama karşı olumsuz yorum da var yani memnun olan bir kesim de var olmayan kesim de var o yüzden kafam çok karıştı benim ortam steril değil güncel yöntemleri kullanmıyor diyorlar
O kadarını bilmiyorum ama herkes ona gidiyor. Hastaneden ziyade doktor araştırman lazım
Maşallah 7 tane üroloji uzmanı var hadi iyisin
GATA’ya git
Kadın doktorları iyi midir acaba
Genel cerrehi ama gataya git derim
Genel cerrahi mi bakıyor bu alana hiç bilmiyordum ay çok utanıp da korkuyorum yıllardır gitmiyorum
Evet utanılacak bir durum yok aslında sağlık bu sonuçta ama ben çok utangaç bir insanım yani 7-8 yıldır erteliyorum nasıl olacak nasıl yapacağım doktoru kesinlikle kadın seçmeliyim yoksa gidemem diye diye kendimi vallahi o kadar yıprattım ki bu süreçte, pek bir bilgim yok ama GATA’nın doktorları bu konuda iyi mi acaba bir fikriniz var mı
Tam yerine gönderiyim seni yaz özelden
Gata kapalı sevgilim
Nası yani kapalı derken
Genel cerrahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?