Sağlık 2 ay Bacak arasına gelen tekme zarı zedeler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Arkadaşım orama vurdu, bir miktar kan geldi, zedelenmiş midir? Bacak arasına gelen tekme zarı zedeler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gejocan Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Yarabbim orana neden vuruyor ya swpigin orasına vurulur bir tek 1 2 Yorumla Soran 2 ay Şaka yaptım diyor böyle şaka mı olur Yorumla gejocan 2 ay Sende kafasından tutup cama vuraydin sakaymis Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Evet etkiler bozulan var böyle biziklet demiri bide 0 3 Yorumla Soran 2 ay Gerçekten mi Yorumla doguuAA 2 ay Kuzenim yaşadı bunu ordan duymuştum Yorumla Soran 2 ay Ne oldu Yorumla
M3rovha3lss Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay O zar dedikleri zaten en ufak şeylerde bile yok olabiliyor ama hâlâ adı namus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran 2 ay Nasıl yani Yorumla TheMagicofLove 2 ay Zar diye bisey yok orasi cinsel organin bir parcasi o kanayan sey de kilcal damarlar Yorumla
Erkekolmakkolayy Takip Et Xper 2 Yaş: 22 2 ay Bir şey olmaz büyük ihtimalle. Ama erkek olsaydın... 0 5 Yorumla Soran 2 ay Ne olurdu Yorumla Erkekolmakkolayy 2 ay Kısır kalma ihtimalin olurdu. Zaten daha da çok acı çekerdin Yorumla Soran 2 ay Çok mu canınız yanıyo Yorumla Erkekolmakkolayy 2 ay 7 dakika yerden kalkamamıştım tekme yediğimde Yorumla Soran 2 ay Ben daha çok yerde yattım muhtemelen Yorumla
112saglıkcı1121 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 2 ay Bişey olmaz ya rahat ol ben çok diz yedim acı hobi oldu bende artık 😊 bu arada kendim istediğim için yedim 😊 0 0 Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İçine mi soktu ayağı ne yaptı 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ayağıyka diziyle oldu Yorumla Shaldoncooper 2 ay Dizi ile sokmadı ise nası bozsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Ayakta kalabildin mi 0 13 Yorumla Soran 2 ay No Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne kadar kıvrandin yerde Yorumla Soran 2 ay 2 dakika falan Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sonra şişlik morluk falan oldu mu Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyi denk getirmiş o zaman diziyle sanırım Yorumla Soran 2 ay Sanki biraz zevk alıyorsun orana diz yememden kanka Yorumla Soran 2 ay Orama Yorumla Cevap sahibi 2 ay Nerden anladın yaa Yorumla Soran 2 ay Sizden çok var şu başlığı açtığıma pişman ettiler beni Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tm pardon fark ettirmemeye çalışıyordum. Pişman olmana gerek yok yorumu silebilirsin Yorumla Soran 2 ay Yok kalsın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Peki madem Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 2 ay Sağlık konusunda 585 cevap paylaştı. İhtimal olabilir tabiki 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 2 ay Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. hayır zara bir şey olmaz. neden vurdu ki? 0 8 Yorumla Soran 2 ay Şakaslaşıyorduk bir anda vurdu Yorumla bidenemeli 2 ay sert vurdu sanırım. Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla bidenemeli 2 ay kanama içinden mi geldi? Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum Yorumla bidenemeli 2 ay çok mu geldi Yorumla Soran 2 ay Yok az Yorumla bidenemeli 2 ay bir şey olmamıştır. içine bir şey girmedi değil mi Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 642 cevap paylaştı. Olabilir 0 1 Yorumla Soran 2 ay Üzücü
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocun olmucak 0 2 Yorumla Soran 2 ay Tövbe de Yorumla HoşafAğızlı 2 ay Öyle aha gör evlende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yarabbim orana neden vuruyor ya swpigin orasına vurulur bir tek
Şaka yaptım diyor böyle şaka mı olur
Sende kafasından tutup cama vuraydin sakaymis
Evet etkiler bozulan var böyle biziklet demiri bide
Gerçekten mi
Kuzenim yaşadı bunu ordan duymuştum
Ne oldu
O zar dedikleri zaten en ufak şeylerde bile yok olabiliyor ama hâlâ adı namus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl yani
Zar diye bisey yok orasi cinsel organin bir parcasi o kanayan sey de kilcal damarlar
Bir şey olmaz büyük ihtimalle. Ama erkek olsaydın...
Ne olurdu
Kısır kalma ihtimalin olurdu. Zaten daha da çok acı çekerdin
Çok mu canınız yanıyo
7 dakika yerden kalkamamıştım tekme yediğimde
Ben daha çok yerde yattım muhtemelen
Bişey olmaz ya rahat ol ben çok diz yedim acı hobi oldu bende artık 😊 bu arada kendim istediğim için yedim 😊
İçine mi soktu ayağı ne yaptı
Ayağıyka diziyle oldu
Dizi ile sokmadı ise nası bozsun
Kız bildiğin seni bozmuş
Ayakta kalabildin mi
No
Ne kadar kıvrandin yerde
2 dakika falan
Sonra şişlik morluk falan oldu mu
Evet
İyi denk getirmiş o zaman diziyle sanırım
Sanki biraz zevk alıyorsun orana diz yememden kanka
Orama
Nerden anladın yaa
Sizden çok var şu başlığı açtığıma pişman ettiler beni
Tm pardon fark ettirmemeye çalışıyordum. Pişman olmana gerek yok yorumu silebilirsin
Yok kalsın
Peki madem
İhtimal olabilir tabiki
hayır zara bir şey olmaz. neden vurdu ki?
Şakaslaşıyorduk bir anda vurdu
sert vurdu sanırım.
Evet
kanama içinden mi geldi?
Bilmiyorum
çok mu geldi
Yok az
bir şey olmamıştır. içine bir şey girmedi değil mi
Olabilir
Üzücü
Batlatır
hayır