Artık iyileşmek istiyorum adım atmak istiyorum yoksa sonum hiç iyi olmayacak. Devlet psikologları önemsemiyorlar diye duydum çoğu kişide. Eğer öyle bir şeye denk gelirsem hayatım boyunca psikoloğa gidemem soğurum kalbim kırılır daha da kötü olurum risk almak istemiyorum. Ayrıca ben sürekli öfke patlaması yaşayan biriyim sinirlendiğimde birilerine zarar verme düşüncesi geliyor kendime zarar veriyorum önceden daha kötü zarar veriyordum bu sene vermiyorum sadece bıç*k alıp bikzc çizik atıyorum ama ciddi bir şey değil yapmadan rahat edemiyorum bu durumda yatış verir mi bundan endişeleniyorum umarım öyle bir şey olmaz yatış kararı verirse gitmicem psikoloğa
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olm ruh hastasimisin? Allahin verdiği canı ancak Allah alır sen kendi kendine zarar veriyorsun. Şu tipleri de anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz? Dünyanın derdini mi omuzlandiniz millet neler neler cekiyor be az guclu kuvvetli olun kendinizi sevin deger verin
Allaha sigindin mi hiç namaz kıldın mı içini ona döktün mu aşk meşk isleriyse en büyük sevgilin Allah olmadıkça senin sevdiklerinle seni imtihan eder önce bunu anla
özele git kesinlikle. Devlet psikoloğu bir işe yaramıyor. Arkadaşına anlatsan ondan daha yararlı olur hatta
Özelde de o kdr para vermişsin tabiiki dinleyecek kendimi yük gibi hissederim
Pıçakla çizilmemek için korkudan cevap yazamıyorum
O kdr komik birisin ki anlatamam
tamam kızma sakin ol 😅🤝
Özel araştır ama
Nasil iyi bir yer bulacağım neye bakarak emin olcam güzel bir yer mi değil mi diye
Psikolog ne üzerine çalışıyorum hangi ekol de vs vs hangi üni mezunu bunlara baka yorumlar varsa klinikse ona bak
Senin onerecegin bir yer bi isim var mi
maalesef yok yani ne konuda onunda bilmiyorum zaten
Nasıl bu hale geldin
Özele git devlete gidersen siciline işler
Özele gitsem o da beni psikiyatriste yonlendirse de işlemez mi ilaç flj yazarsa
İmkanın varsa özele git
Sen gittin mi
Benim kuzenim gitti onunla birlikte gidiyordum Ben götürüyordum onu çıkışta Ben bekliyordum. Ya şöyle söyleyeyim sana psikoloğa giden bir sürü arkadaşım var tanıdıklar var insanlar Maalesef yanlış kanıya varıyorlar her psikoloğa giden insan sorunlu değildir insanlar bazen buna ihtiyaç duyabiliyor
Peki açıklamada son satırlarda yazdığımı okusana zarar verme sorunu var bu sebeple psikolog ne yapar
Okudum şu anda yatış vereceğini sanmıyorum Peki kendinle neden zarar veriyorsun bu şekilde. Özel değilse tabii bu arada konuşmak ister misin yargılamadığın dinlerim seni istersen
Hakettigimi düşünüyorum. Bütün insanlardan nefret ediyorum ve o esnada herkese zarar vermek istiyorum zor tutuyorum kendimi
Neden peki bütün insanlardan nefret etme sebebi ne büyük ihtimal yaşadığın şeyler kolay değil ama her insan kötü değil ki ya da her insan bir değil ki
Ne bilim ben neden nefret ediyorum evet küçük yaştan beri kimsenin katlanamayacagi korkunç şeyler yaşadım ama güçlü biri olduğum için bunları atlattım. Atlattım lakin insanlardan hâlâ nefret ediyorum herkes melek bile o nefretim bitmeyecek
Ama şu anda içinde kalmış hala bir kin var bir önyargı var öncelikle bu duygudan kurtulman lazım. Belki de yaşadıkların çok ağır şeyler ama bu duygularla kendine zarar veriyorsun aslında. Kendini düşünmek zorundasın Evet insanları sevmeye bilirsin insanları nötr ol muhatap olma ama bu duygulardan kurtulmak zorundasın
Kimseyle muhatap kurmuyorum kimseye güvenmiyorum zaten. Arkadaşlıklar kurmuyorum aşk ilişkileri kurmuyorum bunlar bana cok anormal geliyor uzak geliyor
Çünkü önyargınım var Çünkü insanları sevmiyorsun çünkü genelleme yapıyorsun ve bu da seni yoruyor. Belki de yalnız kaldığın için kendine zarar veriyorsun belki de yalnız olduğun için bu haldesin vergi karşılığında güvenecek biri çıkar belki sana değer verecek biri çıkar niye öyle düşünmüyorsun
Beni seven bana değer veren el üstünde tutan birini hayatımdan kendi isteğimle cikardim boğuluyorum dayanamıyorum böyle şeylere
Belki de istediğin gibi biri değildi tamam Sana değer verebilirse arasında tutabilir belki de seni mutlu edecek biri değildi belki de sen onu içselleştiremedin o şekilde de düşün
Özel tabikide devlette bir şey yapmıyoruz
Yapmiyoruz derken sen kimsin
Psikoloğum
Hm İnanayım mı
Sana kalmış
İnanasım geldi sende hiç yalan söyleyecek tip yok cok masum duruyorsun
Ahaha eyvallah
Bence senin ablan var
Evet doğru
Biseyi de bilmiyim ya biseyi de bilmiyim arkadaş neyim ben böyle
Vay be harikasın
1. Bir psikoloğun burayı kullanacagini düşünmüyorum. 2. Kullansa bile neden profiline kendi resmini koyar? 3. Bu kadar hızlı yanıt vermen beni korkuttu
Cumhurbaşkanıyım demedim ahaha abartıyorsun gibi
Şu paranoyak davranislarim bittiğinde bir gün daha huzurlu ve güvende hissedeceğim Kusura bakma