İyileşse de meme var alırı büyük ya alınması lazım onun şart ama ben hemoroid ameliyatı olunması zararlı diye biliyorum bi doktor dedi ki yaşın çok genç ameliyattan sonra yine çıkabilir dedi ne yapsam bilemedim ya
2 ay
İyileşse de meme var alırı büyük ya alınması lazım onun şart ama ben hemoroid ameliyatı olunması zararlı diye biliyorum bi doktor dedi ki yaşın çok genç ameliyattan sonra yine çıkabilir dedi ne yapsam bilemedim ya
Ol canım ne var bunda hiç duymadım öyle şey yine çıkarsa zaten yine olursun nolacak sanki bunda millet 3 kere burun ameliyatı oluyor bozuluyor beğenmiyor diye bunda ne var sanki
Olur mu öyle kasların olduğu hassas bir yer tek ameliyat riski bile çok tuvalet kaçırma gaz kaçırma gibi komplikasyonlar olabilir 50 kere ameliyatmı olur tek yerden 🥹
50 kere de olmazsın canım merak etme. Kas dediginde calisilir doğum yapan kadınlar bile idrar kacirma tutamam yaşıyor ama zamanla egzersizlerle falan düzeltiyorlar duzelebiliyor yani. Şimdi sendeki durum nedir görmedim bilmiyom tabi ama sanmam yani
Cevap
6Cevap
Cerrahi ameliyatları önermiyorum. Hala emekli olmadıysa Ankara 'da egxosçu Mevlüt vardı. Çok meşhdu ameliyatsız tedavi ediyordu
Abi ama benim iyileşiyor iyileşsede orada kalan eski hemoroidlerden dolayı içi boş baya çok meme var doktor onları temizleyelim dedi bende istemiyorum ama onlar orada bidaha hemoroid çıkınca içi doluyorr yani bu durumu ameliyatsız çözebilecekler mi kesilmesi şart 😭
Doktorlar umumiyetle Ameliyatın komplikasyonlarını anlatmazlar. Daha etkin çözümler varsa önce onları öğren. Tavsiyem hastalığın hakkındaki bütün tahlil, film.. vs herşeyi yapay zekaya yükleyip bu konuda aklında. ne varsa sor. Instagram gibi yerlerdeki sağlık reklamlarına itibar etme. Doktorlar kesip biçmeye bayılır ama sonrasını umursamazlar
evet tekrarlayabiliyor
ühüüğğğ
krem ilaç vs verebilir belki
geçtim o aşamaları yok yani tekrarlayıp duruyor
genel cerrah bilir bir şey diyemiyorum
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Doktora gidin
Zarar lı degıl. hemen ol. Kanser cevırme rıskı var
Biliyorum ama of ya ben bu yaşta böyle bişey beklemiyordum üzüldüm
bitkisel takılsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?