Odam sıcak ama titriyor vücudum ve çocukluktan beri var. Heyecan olsun, korku olsun, endişe olsun hemen titriyorum yazarken bile 😂 şimdi sebepsiz ama.. sizde var mı
2 ay
İçteki kan sıcaklığı düştüğü için kan tanecikleri daha az hareket ediyor. Haliyle çarpışmadaki enerji ortaya çıkmadığından dış ve iç sıcaklığını koruyamıyor. Koruyamadığından da vücut titreme özelliği gösteriyor. Dersem çok saçmalamış olurum
Selam öncelikle geçmiş olsun. Aynı durumdan müzdarip olan birisi olarak şunu söyleyebilirim. TSH düşüklüğü D vitamini eksikliği vücutta titreme yapabiliyor. Ben de D vitamini düşük çıkmıştı. Takviye aldıktan sonra titremeler büyük oranda azaldı ara ara devam etse de eskiye oranla büyük fark var diyebilirim. Tavsiyem B12 D Vitamini ve TSH baktırmanız olacaktır
Teşekkür ederimmm, baktıracağımm 🥰
Kıyamam :d Kaygı bazen yapabilir böyle ya. Önemli bi haber beklerken, ne biliyim manitanın instadaki eski konuşmalarını okurken falan olabilir böyle şeyler :d
Kaygım yok ki durduk yere oluyor bu 🥲
ruhun üşüyor olabilir :p
Cevap
9Cevap
Vücudunda kronik titreme, tiroid ya da anksiyete gibi bir altta yatan durumdan kaynaklanabilir; bir doktora gidip kan testleri ve tam bir değerlendirme yaptırmak en iyisi.
Kafani rahatlatman gerekiyor boyle heyecan korku durumlarinda bende cok asiri olursa titriyorum birde istahim kaciyor bisey yiyemiyorum
Aynısı
Bu kadar fazla olması normal değil galiba. Sen bi yapay zekaya sor belki faydalı bilgiler çıkarır karşına
Valla hiç bir sebeb vermedi bana, her insanda farklı sebeblerden olabilir dedi
Bu psikolojik birsey ya bi uzan derin nefes al kendine gelirsin
İşe yaradı 🙂 teşekkürler
Hep iyi gelmek isterim
Strese dayalı olabilir bence o durum. Kansızlık da olabilir, beslenmene dikkat et tatlım.
Büyük ihtimal çok fazla heyecanlanıyorsun ve panik yapıyorsun. 🙂 Neden peki bu kadar heyecanlısın kendini sakinleştiremiyor musun
Şu an heyecanlı ve ya panik değilim ki
Peki heyecan ve panik olmayan durumlarda oluyor mu titreme yoksa yalnızca Şu an için mi var. Eğer şu an için varsa yalnızca Ateş olabilir hani o yüzden sordum
İştee şu an, dişlerimi bile sıkıyorum istemsiz. Kafam bile titriyor ne değişik şey ya bu herkeste olmuyor mu bu ya hahahs
Yok yok bu herkeste olmaz ateşine baktırma belki ateş ölçer var mı evde?
Hastalıkla alakası yok işte, ateşim normal
Şimdi kafam karıştı dur toparlayacağım:) heyecan yok panik Yok hastalık yok istemsizce bu titreme oluyor şu anda yanlış düşünmüyorum değil mi bu
Heh iştee bu, hatta bir kaç arkadaşım noluyo lan demişti görünce sjsnnsbsbs
Peki bunun ne olduğunu düşünüyorsun sen psikolojik mi yoksa başka bir şey mi önce sana sorayım bunu merak ettim şu anda bu gerçekten bak
Psikolojik olabilir, farkına varamadığım bir şey tetikliyor olabilir😕
Bak şimdi kafamda bayağı bir soru işaretleri bıraktım. Şimdi panik Yok heyecan yok hiçbir şey yokken oluyorsa bunu tetikleyen şey ne acaba Bir de istemsiz diyorsun 🤔🤔
Matematik sorusu gibi sjbsnsjsj harbi keşke bilsem acaba ne sebeb oluyor
Gerçekten öyle hani o yüzden sordum şu anda mesela bunu yaşadığımda hiçbir şekilde hiçbir Duygu hissetmiyorsun değil mi. Kan değerlerine baktırdın mı peki ya da vitamin değerlerine
Ders çalışırken oldu aslında odaklıyken. 0 duygu yani değişik
Bak şunu yap lütfen vitamin değerlerini ölçtür, günlük kafein değerlerini azalt, Eğer buna rağmen devam ediyorsa ve çok sık oluyorsa mutlaka bir nöroloji doktoruna görün
Yok baktırmadım, gideceğim 🙂 çikolatalı süt içmiştim 20 30 dk önce acaba ondan mı 😅
🙂 kim bilir belki de alerji yapıyordur vücudun farkında olmadan reaksiyon gösteriyordur. Dene bakalım bir kez daha süt içtiğinde olacak mı. Ama lütfen diğerlerine baktır ciddiye al 🙂
Gidicimm gidicim peki, teşekkür ederim sohbet için.. iyi geceler dilerim ☺️
Ben de teşekkür ederim sohbet için 🙂 sonucu haber verirsen çok mutlu olurum gerçekten çok merak ettim. İyi geceler 🙂
Yani panik atak mı dicem de bilemedim
O daha şiddetli ve savunmasız hissetiriyor insana, bende öyle bir şey olmadı hiç
O zaman senin titreşim modun açık kalmış 🙄
Hahahshs güldürdün 🤣🤣
Kapattım (geçti) sjjsjsjs
Hahah gülmene sevindim sevap kazandım Allah'ım artı 1 😂😂
İyi yapmışsın kapat tabi ne öyle zıııtt zıııtt 😂😂
Yooo bende yokk. psikolojik olabilir. mi
Psikolojik diye düşünüyorum bende
Teşekkür ederim canım 🙂
Yani kötü hissetirmiyor, duruyor 2 3 dk sonra devam ediyor.. değişik bir şey
🫶🏻😊
Geçmişte ne yaşadın
Ne yaşamadım ki 😀