2 ay

Belden başlayıp tüm vücuda yayılan şiddetli kas kilitlenmesi ve yanma tarzı ağrıyı yaşayan var mı, ne teşhis kondu?

Merhaba herkese iyi günler dilerim. Benim bir sorunum var ve başka yaşayan kişiler de var mı varsa çözüm buldular ise nasıl çözüm buldular bunu merak etmekteyim.

Sorunu kısaca anlatmam gerekirse;

Belimin sağ tarafında omurgaya yakın bölgede aniden yanma, bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı ve kramplar başlıyor. Sonra bu önce sırta tüm omuzlara oradan göğüse oradan da karaciğerin bulunduğu yerden karına geçiyor. Ancak bir yere geçince önceki bitmiyor aksine daha da artış gösteriyor tüm belirtiler. Tüm vücudun saydığım bölgedeki kasları kasılmaya başlıyor ve hareket etmek istedikçe de şiddetini daha artırıyor. Süreç içinde nabız ve tansiyon genellikle sabit kalıyor. Bu süreç günde birden fazla kez olup 45 dk ile 2 saat arası sürebiliyor. 5 gün sürüyor aniden kesiliyor bazen 3 gün sonra bazen 2 hafta sonra tekrar başlıyor tamamen rastgele. Gezmediğim doktor kalmadı en son psikolojik mi diye farklı farklı psikiyatrist ve psikologlara gittim hepsi de durum fiziksel deyip. Sen de FMF var deyip romatolojiye gönderdi. Romatoloji de bunu benim branş yapmaz deyip psikoloğa gönderiyor.

Not: Geçmişimde akut böbrek yetmezliği ve miyokardit perikardit var. O tarafla ilgili tüm kontroller yapıldı bir sorun gözükmüyor

Durum bu şekilde varsa bu durumu yaşayan tavsiyelerini rica ederim

Belden başlayıp tüm vücuda yayılan şiddetli kas kilitlenmesi ve yanma tarzı ağrıyı yaşayan var mı, ne teşhis kondu?