3 ay

Hastalık, ameliyat ve kilo?

Herkese merhaba. Arkadaşlar ben üç yıl önce boşandım ve bu süreçte depresyon, bazı ilaçlar, 10 kilo aldım fakat sonra biraz verdim. Ama Temmuz ayında kalça ağrısı şikâyetiyle hastaneye gittim ve çok nadir görülen bir hastalığım olduğunu öğrendim üstelik iki bacağımda da. Sol bacağımdan kalça, diz, bilek yerlerinden toplam 8 kesi yapıldı, 75 dikişim vardı. Sağ tarafımda da maalesef kitleler arttı ve ağrılarım çok fazla ve tekrar yürüme güçlüğü çekmeye başladım. Nisan ayında da sağ bacağımdan operasyon geçireceğim. Çok acı çektim haftalarca ağrıdan uyuyamadım, pansuman ve kontrol harici evden çıkamadım tam 6 ayı buldu tam olarak düzelmem, hafif yürüyüş vs. başladım ama diğer bacağımdan ağrılar başlayınca bırakmak zorunda kaldım çünkü özellikle kalçamda çok fazla kemik hasarı var. Bugün beni gören teyzem çok kilo almışsın dedi, 4 kilo aldım 1.5 ayda tiroid ilaçları vs. de etkili. Tekrar büyük bir ameliyat geçireceğim ve ilk söylenen şeye bakar mısınız. Yeterince stresli değilmişim gibi bir de böyle şeyleri duymak inanılmaz sinir ediyor beni. Bunu paylaşacak hiç kimsem yok arkadaş vs., o yüzden buraya yazmak istedim. Bir kızım var, o korkmasın diye belli etmiyorum ama çok gerginim, korkuyorum ben de insanım aynı acıları tekrar çekeceğini bilmek çok zorluyor. Annem de aynı görüşte sürekli kilo baskısı ama tabii o ameliyat sonrası benim zorlanmamam için söylüyor ama teyzemin daha nasılsın demeden bunu söylemesine inanılmaz sinir oldum. Uzun yazdım kusura bakmayın okuyanlara teşekkür ederim.

Güncellemeler
3 ay
75 kiloyum bu arada. Boyum. 1.67 göbeğim var oldukça.
Hastalık, ameliyat ve kilo?