Sağlık 2 ay Mesleki deformasyonunuz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Öğretmen olduğum için günlük hayatta da bağırarak yüksek sesle konuşuyorum. Boğazım ağrıyor… Mesleki deformasyonunuz nedir? Cevapla Meslek Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muratdağ33 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Evet yaa sizin işiniz de zor. kuafor olduğum için herkesin saçına ensesine temizliğine bakıyorum istemeden 0 9 Yorumla Soran 2 ay Sonunda olması gerektiği gibi bir cevap geldi dkdkd o zaman kuaförlerin yanında daha dikkatli olmalıyız😅 Yorumla Muratdağ33 2 ay Kesinlikle öyle ☺️ama benim açımdan işkence hele kötü kesilmiş bi saç olunca aman Allahım 😂 Yorumla Muratdağ33 2 ay Sizin branş da önemli ama dimi Yorumla Soran 2 ay Elinizde makasla gezip gereken yerde müdahale edin😂 Yorumla Muratdağ33 2 ay Aklıma yatmadı değil 😂😂peki sizinki nolcak dayak atmazsnz dimi 😂 Yorumla Muratdağ33 2 ay Nereden sordun bunu ya herşeye bakıyorum ben kaş mesela ince olmicak ☺️🫣🫣 Yorumla Soran 2 ay Ahahah yok benim dayak değilde yüksek sesle konuşuyorum istemsiz. Tartışırken normal konuşuyorum bağırma diyorlar😅 Yorumla Muratdağ33 2 ay Siz konuşurken herkes susyo dimi☺️☺️😂 Yorumla Muratdağ33 2 ay Kardeşim de öğretmen o da öyle 😂😂 Yorumla
Calamaris Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 100% 2 ay Meslek ve iş yok hocam, dolayısıyla herhangi bir yan etki de yaşamıyorum 😇😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Oooo büyük sıkıntı allah başka dert vermesin kardeşim bizim sırtımız falan mahvolmuş ama boş ver yüksek sesle konuşmak falan büyük sıkıntı aman 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ne alaka? Deformasyonun kelime anlamını öğrende gel Yorumla Cevap sahibi 2 ay Oooo hoca kapak yaptı bana ooooo Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstemsizce tıraş olanlara bakıyorum saçları güzel kesilmiş mi diye 0 0 Yorumla
_kemancı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 123 2 ay Benimki ên sıradan şeyleri bile ezgi haline getirmek mesela sizin cümleyi uzun hava şeklinde okurum 0 2 Yorumla Soran 2 ay Güzel bi özellik bence Yorumla _kemancı_ 2 ay Şu cümlenizi ise Türk sanat müziği ezgisi ile seslenirdim 😊 Yorumla
Elelesle Takip Et Xper 1 Yaş: 26 2 ay Meslekle hava atma sorusu mu bu napalım öğretmensen 0 1 Yorumla Soran 2 ay Deformasyonun anlamını bilmeden sataşman üzdü Yorumla
Yeninesilciftci Takip Et Xper 7 Yaş: 30 2 ay Askeri personel olarak bende bağırarak konuşuyorum hep 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 407 cevap paylaştı. Benim de çok ağrırdı, sabaha kadar da geçemezdi 0 2 Yorumla Soran 2 ay Öğretmen misiniz Yorumla İzmirin-BeyEfendisi 2 ay Eskiden Yorumla
çapkın_biri_işte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Hizmet sektörü sabır gerekiyor 0 9 Yorumla Soran 2 ay Sizin deformasyonunuz nedir? Yorumla çapkın_biri_işte 2 ay İnsanlarla uğraşıyoruz sabır diyeyim ya alttan alma falan Yorumla Soran 2 ay Anladım Yorumla çapkın_biri_işte 2 ay Öyle Yorumla çapkın_biri_işte 2 ay Öğretmenlik de zor ya 😔 Yorumla Soran 2 ay Gerçekten zor boğazım kalmadı Yorumla çapkın_biri_işte 2 ay Tek mat değil ya diğerleri de Yorumla Soran 2 ay Tabikide. Öğrencide bitiyor iş Yorumla çapkın_biri_işte 2 ay Bende müderrisdim Yorumla
muhnsds06 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 2 ay Benim cokk stres ama. sen 0 5 Yorumla Soran 2 ay Meslek nedir? Yorumla muhnsds06 2 ay Muhendis kamu ama zor yogun oluyorum ve sorumluluk fazla olunca Yorumla Soran 2 ay Deformasyonunuz nedir peki Yorumla muhnsds06 2 ay Bence psikolojik yıpranma müsaitsen dm olabilir anlatrm Yorumla muhnsds06 2 ay Ok... Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 2 ay işsizim 0 1 Yorumla Soran 2 ay Umarım gönlünüzce olur her şey Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% 2 ay Sjsjsjsj 0 1 Yorumla Soran 2 ay Sizin mesleki deformasyonunuz nedir Yorumla
harpyxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Bağırma sakinleş 👍🏻 0 8 Yorumla Soran 2 ay Sizinkini sormuştum Yorumla harpyxx 2 ay Ben şu an free takılıyorum ama eski mesleğimden kalma hafif bi dsiplin ve agresiflik var Yorumla Soran 2 ay Hangi meslekteydiniz Yorumla harpyxx 2 ay TSK Yorumla Soran 2 ay Ooo cidden haklısın o halde Yorumla harpyxx 2 ay Evet çok yıpratıcı bi alan hala toparlanmaya çalışıyorum geçmişimi Yorumla Soran 2 ay Neden bıraktınız Yorumla harpyxx 2 ay boş ver uzun hikaye Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Sağlık konusunda 911 cevap paylaştı. Dikkat ve sıfır hata 0 4 Yorumla Soran 2 ay Meslek nedir Yorumla recep48 2 ay Gunde 15 saat araba kullaniyorum kargo ve yemek paket teslimatı Yorumla Soran 2 ay Hata yapma payı yok cidden Yorumla recep48 2 ay Gunde 3 kaza riskini dikkat sayesinde atlatıyorum 😅 Yorumla
Mbvrt Takip Et Xper 6 Yaş: 22 2 ay Ne ogretmenisiniz 0 14 Yorumla Soran 2 ay Matematik Yorumla Mbvrt 2 ay Çok zor bölüm maşallah Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla Mbvrt 2 ay Yenimi başladınız hocam Yorumla Soran 2 ay Hayır yıllar oldu. Sizin mesleki deformasyonunuz nedir Yorumla Mbvrt 2 ay Memur Yorumla Soran 2 ay Deformasyonunuz yok mu Yorumla Mbvrt 2 ay Lise Yorumla Mbvrt 2 ay Deformasyon ne hocam Yorumla Soran 2 ay Deformasyondan kastım, mesleğinizde olan bir şeyin günlük hayatta alışkanlık haline gelmesi. Mesela benimki okulda yüksek sesle konuştuğum için günlük hayattada yüksek sesle konuşuyorum Yorumla Mbvrt 2 ay Benim Yok öyle hocam Yorumla Soran 2 ay Belki mesajlaşmada resmi dil kullanımı olabilir. Bende oluyor. Sizdede var mı? Yorumla Mbvrt 2 ay Ben arşiv memuruyum isim hafızam iyi o olabilir Yorumla Mbvrt 2 ay ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet yaa sizin işiniz de zor. kuafor olduğum için herkesin saçına ensesine temizliğine bakıyorum istemeden
Sonunda olması gerektiği gibi bir cevap geldi dkdkd o zaman kuaförlerin yanında daha dikkatli olmalıyız😅
Kesinlikle öyle ☺️ama benim açımdan işkence hele kötü kesilmiş bi saç olunca aman Allahım 😂
Sizin branş da önemli ama dimi
Elinizde makasla gezip gereken yerde müdahale edin😂
Aklıma yatmadı değil 😂😂peki sizinki nolcak dayak atmazsnz dimi 😂
Nereden sordun bunu ya herşeye bakıyorum ben kaş mesela ince olmicak ☺️🫣🫣
Ahahah yok benim dayak değilde yüksek sesle konuşuyorum istemsiz. Tartışırken normal konuşuyorum bağırma diyorlar😅
Siz konuşurken herkes susyo dimi☺️☺️😂
Kardeşim de öğretmen o da öyle 😂😂
Meslek ve iş yok hocam, dolayısıyla herhangi bir yan etki de yaşamıyorum 😇😂
Oooo büyük sıkıntı allah başka dert vermesin kardeşim bizim sırtımız falan mahvolmuş ama boş ver yüksek sesle konuşmak falan büyük sıkıntı aman
Ne alaka? Deformasyonun kelime anlamını öğrende gel
Oooo hoca kapak yaptı bana ooooo
İstemsizce tıraş olanlara bakıyorum saçları güzel kesilmiş mi diye
Benimki ên sıradan şeyleri bile ezgi haline getirmek mesela sizin cümleyi uzun hava şeklinde okurum
Güzel bi özellik bence
Şu cümlenizi ise Türk sanat müziği ezgisi ile seslenirdim 😊
Meslekle hava atma sorusu mu bu napalım öğretmensen
Deformasyonun anlamını bilmeden sataşman üzdü
Askeri personel olarak bende bağırarak konuşuyorum hep
Benim de çok ağrırdı, sabaha kadar da geçemezdi
Öğretmen misiniz
Eskiden
Hizmet sektörü sabır gerekiyor
Sizin deformasyonunuz nedir?
İnsanlarla uğraşıyoruz sabır diyeyim ya alttan alma falan
Anladım
Öyle
Öğretmenlik de zor ya 😔
Gerçekten zor boğazım kalmadı
Tek mat değil ya diğerleri de
Tabikide. Öğrencide bitiyor iş
Bende müderrisdim
Sırtım belim ağrıyor
Vaybe senle sevişilmez de
Benim cokk stres ama. sen
Meslek nedir?
Muhendis kamu ama zor yogun oluyorum ve sorumluluk fazla olunca
Deformasyonunuz nedir peki
Bence psikolojik yıpranma müsaitsen dm olabilir anlatrm
Ok...
işsizim
Umarım gönlünüzce olur her şey
Sjsjsjsj
Sizin mesleki deformasyonunuz nedir
Bağırma sakinleş 👍🏻
Sizinkini sormuştum
Ben şu an free takılıyorum ama eski mesleğimden kalma hafif bi dsiplin ve agresiflik var
Hangi meslekteydiniz
TSK
Ooo cidden haklısın o halde
Evet çok yıpratıcı bi alan hala toparlanmaya çalışıyorum geçmişimi
Neden bıraktınız
boş ver uzun hikaye
Dikkat ve sıfır hata
Meslek nedir
Gunde 15 saat araba kullaniyorum kargo ve yemek paket teslimatı
Hata yapma payı yok cidden
Gunde 3 kaza riskini dikkat sayesinde atlatıyorum 😅
Ne ogretmenisiniz
Matematik
Çok zor bölüm maşallah
Teşekkürler
Yenimi başladınız hocam
Hayır yıllar oldu. Sizin mesleki deformasyonunuz nedir
Memur
Deformasyonunuz yok mu
Lise
Deformasyon ne hocam
Deformasyondan kastım, mesleğinizde olan bir şeyin günlük hayatta alışkanlık haline gelmesi. Mesela benimki okulda yüksek sesle konuştuğum için günlük hayattada yüksek sesle konuşuyorum
Benim Yok öyle hocam
Belki mesajlaşmada resmi dil kullanımı olabilir. Bende oluyor. Sizdede var mı?
Ben arşiv memuruyum isim hafızam iyi o olabilir
?