Güncellemeler
3 ay
Genital uçuk arkiler leş bişey
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 gün çekmiştim ağrısını kremler ilaçlar ve bir daha olursa diye karşı cinsten kaçıyorum birinden bulaştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
karsı cınsten bulastı degıl ondada olması lazım oyel olsa herkeste olur.. kendı bakımına emızlıne dıkkat et ayran vs varken seks yapma
Ondan sonra 4 ay geçti ve kimseyle olamıyorum kaçıyorum tüm ilişkilerim bitti. Tekrar olursa diye acısı çok kötüydü. Veya daha büyük bişey olursa diye hpv aids falan
ads :)) cok sakasınya oranda kesık sv yırtık gıbı sey varken cınsellık yasama jıletle alımıssındır ya da kıl donmesı olmustur sıvılce tarzı olmustur sıkmıssındır yara acıktık kaparsın bunun ılıskıyle ne alakası var
Hayır ilişkilerimden oldu sonra çocukda da olmuş ama ikimizde de yaşarken yara vs bişey yoktu jilet vs de değil. Sen yaşadın mı biliyor musun?
hıc yasamadım bakımlı temızlıne dıkkat eden bır erkegım
asiklovir krem kullan
Kullandım ama biriyle olmaktan korkuyorum artık tüm cinsel hayatım bitti. Tekrar olursa veya daha büyük bir hastalık çıkarsa vs diye
uçuk vücutta kalabilir yani illa başkasından bulaşmış demek olmayabilir, tanımadığınız biriyle ilişki her zaman risklidir, kondomsuz ilişki çok risklidr
Kondom kullanmıştım ama öyle oldu işte ben napıcam ya hpv aids falan da olursam veya tekrar bu uçuk nüksederse diye tüm karşı cinslerden kaçıyorum ama nereye kadar
genitalmiş, hsv 2 muhtemelen, krem değil de hap daha iyi olabilir geçmezse, korkmakta haklısınız korunmak lazım
uçuk nüksedebilir ama etmeyedebilir, hpv için aşı olun, kondom gene hivden korur ama siz bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmeyin yine :)
1 hafta yaşadım en az 3 günde de doktor valtrex anestol asiviral vermişti 3-4 günde geçirmişti ama ya tekrar ederse diye korkumdan psikolojim bozuldu herkese köpek gibi davranıyorum kaçıyorum
Uçuk deyince uçuk fantezi zannettim 😂
Geçmiş olsun
Şüpheli bi oral ya da cinsel ilişki yaşamışsın muhtemelen
E mantıken
Ama yalarken çok zevkli oluyor ya