Bugün KBB'ye gittim, kulağıma bir şey soktular sanki, ondan sonra bir iyi oldum gibi ama kahve falan içtim, bir tekrar garipleştim gibi, niye olabilir ya, sebebini bilen var mı, sigara falan da içmiyorum
3 ay
Boğazdaki kas spazmları veya mide asidi yükselmesi böyle takılma hissi yaratabiliyor. Geçici iyileşme sonrası tekrarlaması durumu tekrar KBB doktorunuzla paylaşmanızı öneririm, belki incelemeye ihtiyacı var. Bende de benzer şeyler yaşadığımda doktorum bu sebeplerden bahsetmişti.
kas spazmı noluyor
Muhtemelen ucu kameralı çubukla bakıldı kulağa. Kulak kiri vs varsa bir şey denmiş olması lazım veya iltihap varsa.
Hiçbir şey denmediyse kulakta doygunluk ağırlık hissi varsa basınç farkından yapar. Hapşırma veya burun tıkanıklığı varsa benim gibi östaki disfonksiyonundan dolayı yine basınç dengesizliği yapar bu da tıkanıklık ağırlık gibi hisse neden olur.
Cevap
12Cevap
Belki kahveye veya kafein içeren içeceklere ve yiyeceklere alerjim olabilir. Alerji doktoruna git istersen.
yani bir sürü şey olabilir kulak kiri tıkanması boğaz iltihabı orta kulak iltihabı
neyle geçiyo bunlar biliyor musunuzz
Buradaki uzmanlar Kbb den daha iyi biliyorlar sanki 🤣
Tam olarak yerini tesbit ve her hangi bir belirti var mı
Keşke sokmasydın kulağa bunlar daha kötü eder ve geçmez artık
Hastalanmış olabilirsin geçebilir psikolojik olabilir
Pskolıjık umursama
Tam açıklayacı olmamış biraz detay vereydin
Kulakta sıkıntı olabilir
Kahve yapmış olabilir
Ağrısı şimdi vuruyordur
Psikolojik bence çok kasma
Senin contalar yanmış