düşünüyorum beni suçluya bilirler özelikle insanlar Kendi akrabaların ameliyatına girmiyor eski sevgili akrabadan beter bence şöyle senin yüzünden olmasa bile seni suçluya biliyorlar uzak kalsın ex benden ve karısı
sırf eski sevgilim diye gidip onun bebeğini öldürüncegimi bile düşüne bilir çünkü insanlar acılı ölüyor bir şey olursa direk doktora saldırıyorlar doktoru suçluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öyle bir durumda belirtmelisin şahsi olabiliyor bakmak zorunda değilsin ona
Bilmiyorum bende yüksek mahkeme savcisiyim tanidikta olsa gorevini yapacaksın
bebeğin ölmesi benim suçum değil normal bir şey çok doğumdan bebek ölüyor beni suclamaya hakları yok Bence
Tabiki yok sen sadece hipokrat yemini etmiş bir dr sun dusmaninda gelse bakacaksın
Sen tıp doktoru değilsin aşk doktoru olursun anca
Bence vicdan da önemli ben düşmanım olsa bırakmam mesela ayrıca profeyonel olmak gerekli
tamamda seni sucluya bilirler oyuzden diyorum
Yanında birileri olsun illaki şahitlik açısından ve işin dışında muhatsp olmazsın
oluyor baya kişi tek girmiyorsun ebe orada oluyor eğer sorun yoksa eşi de gire biliyor
Sorun olmaz o halde
Sen doktor olma eğer böyle düşünüyosan.
düşünüyorum beni suçluya bilirler özelikle insanlar Kendi akrabaların ameliyatına girmiyor eski sevgili akrabadan beter bence şöyle senin yüzünden olmasa bile seni suçluya biliyorlar uzak kalsın ex benden ve karısı
Tamamda memlekette bi sen değilsin ya doktor. Baktın o insan acil müdahale gerekiyorsa oraya kadar yaparsın sonra başka doktor çağırırsın.
Bi doktor sen misin başkası girer onun doğumuna
Hipokrat yeminin var çarpılırsın
herkes görevini yapsın
Yani
Zorundasın
Anksiyeten var.
Tabii canım
Zorundasın
bakmıyorum gitsin başka hastaneye ölürse beni suçlarlar
bazı insanlar çok pis düşünüyor
Sizde hasta seçme var mı
Öyle deyince aslında sana hak verdim
sırf eski sevgilim diye gidip onun bebeğini öldürüncegimi bile düşüne bilir çünkü insanlar acılı ölüyor bir şey olursa direk doktora saldırıyorlar doktoru suçluyorlar
elinden geleni yapmış olmamış
Ya o maalesef öyle tabii vicdanlı insan be olursa olsun bile zarar vermez sende vermezsin
vermem bana ne beni ilgilendirmez
Seni ne kızdırdı
az önce eski sevgilisinin karısını dogurtan gördüm öyle gelişti soru
Anladım senlik bir şey yok