Panik atak ve düşük tansiyonum var, korkuyorum, elimde değil
2 ay
Panik atak ve düşük tansiyonum var, korkuyorum, elimde değil
Küçük ken korkuyordum
Zaten o zaman kötüye denk gelince artık nasıl korkmam
Ya ama korkunun ecele faydası yok her gün o acıyı çekeceğine bir kere git o koltukta acıyı çek agridan da kurtul
Ama iyi olmazsa bende düşük tansiyon ve panik atak var ne yapacağım o zaman
Yani orada bir şey diyemem istersen bir psikiyatriste git belki daha iyi yardımcı olur hani böyle panik atak korkularını yenmek için seni böyle kalbini yavaş attıracak rahatlatacak belki bir ilaç verir o sırada da korkmazsın
Gittim ilaç kullandım sonra yaşın küçük bence kullanma dedi bıraktım
Anlıyorum Allah şifa versin ne diyim inşallah tez vakitte dişlerinizi yaptırırsınız
Amin İNŞALLAH sadece arkada parçalanan çürük var bide diş taşı olmadı diş taşı temizliği yapmaya gideceğim o sırada bakarım doktor iyi mi ne diyor ona göre hareket ederim
Aslinda çok da korkulacak bir şey yok ama yine de hayırlısı ya çok çok geçmiş olsun
Bi kere kanal yakacaktı biri düşük tansiyonum yüzünden tedavi yapamadı bende gitmedim şimdi orası parçalandı işte
Ve teşekkür ederim
Rica ederim yine de cesaretlisin daha önceden de gitmişsin bak ben inanıyorum sen gidersin inşallah
Diş taşı temizliği yapmaya gideceğim o sırada bakarım doktor iyi mi ne diyecek vs ona göre hareket ederim Dua Et iyi olsun
İnşallah iyi olur
🤲😊
🙂🙂
Teşekkürler
Rica ederim
☺️☺️☺️☺️
Ay evt bendeee
Ne yapacağız yaa
Bilmem kii benimde sağ çene 2yirmilik diş var alincak çenemi zorluyor bazen de işte nasıl olck aldirabilsem çenemde rahatlardi diğer tarafmdan çok rahatım bu dişlerde arkadakiler zor çene cerrahisi gerekiyor muş almak için valah korkyom
Benimde arkada parçalanan çürük var knka ne zamandır gitmiyorum hallolsun istiyorum ama korkuyorum yq
Evt bnde erteliyorum ama mecbur napcaz kız gene gitcez
İyi doktor olsa giderim zaten ama iyi doktor şans işte
Evet çok doğru
Cevap
3Cevap
doktorların en sıcakkanlı olanları diş doktorlarıdır.
İnanki şu ana kadar bi tane iyiye denk geldim gitti o da
Onun dışında biri vardı hakkını yememek düşük tansiyonum yüzünden tedavi yapamadı ama
peki dışarı çıkarken korkuyor musun böyle bir fobin var mi
Hayır ama dişçi farklı
Genetik galiba baksam bile sıkıntı yaşıyorum korkma nedenim bi tane hariç iyi dişçiye denk gelmedim o da gitmiş
Burnumdan alıyorum ama bazen burnumdan veriyorum çok dikkat etmiyorum açıkçası
Yaa bilmiyordum
Ben de korkuyordum ama bir tanesi anlayınca dil altıma erzurum şekeri koymuştu ondan sinra daha korkmadım.
İşte iyiye denk gelsem korkmam
ee dişinmi cürük neden korkuyuorusn
Yani arkada parçalanan çürük var
gecmiş olsun
Teşekkürler
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar