3 ay

Bu durumun adının ne olduğunu bilen var mı yaşayan var mı adı nedir?

Saçma sapan yorum yapacaklar özele gel konuşalım diyecekler yazmasın uzun süredir ara ara adını bilmiyorum ama tam olarak bu durumu yaşıyorum uykumda bağırıyorum ıııı diye bağırıyorum yani birkaç kere annem de duydu hatta bazen sesler duyuyorum uyku felci sırasında gözlerimi açamıyorum içimden okuyorum daha da bastırıyor açtığımda kesiliyor zaten ama anneme anlattım o da gençliğinden beri aynısını yaşadığını söyledi geçen yine geçirdim anneme söyledim o da o gün yaşadığını söyledi neden oluyor sizce birkaç kere babam da bağırdı uyku sırasında duydum bu bazen hiç olmuyor bazen de geliyor birden neden olabilir bu uyku felci mi öyleyse genetik mi ya da başka bir şey mi annem hocaya baktıracağım dedi kaç hocaya baktırdık muska falan yazdılar taktık bir süre sonra çıkardık tütsü yaktık okunmuş su içtik zemzem bile içtik başucumda bıçak bile var hani doğaüstü bir şeyden sebepse korkarlar bıçaktan diye fayda yok yine de yaşıyorum muskaları evden çıkarttım gidip gömmüş bir toprağa ailem acaba psikolojik mi bu bütün bunlara rağmen geçmiyorsa annem psikoloğa gidelim dedi istemedim hocaya da baktırmak dahi istemiyorum artık çünkü tek yaptıkları muska yazıp başlarından göndermek uyku felci sırasında sesler duyuyorum bazen erkek sesi kalın ve ürkütücü bir ses ben de bağırıyorum o sırada bağırdığımı fark ediyorum sonra da zar zor uyanıyorum geçiyor
Bu durumun adının ne olduğunu bilen var mı yaşayan var mı adı nedir?