Saçma sapan yorum yapacaklar özele gel konuşalım diyecekler yazmasın uzun süredir ara ara adını bilmiyorum ama tam olarak bu durumu yaşıyorum uykumda bağırıyorum ıııı diye bağırıyorum yani birkaç kere annem de duydu hatta bazen sesler duyuyorum uyku felci sırasında gözlerimi açamıyorum içimden okuyorum daha da bastırıyor açtığımda kesiliyor zaten ama anneme anlattım o da gençliğinden beri aynısını yaşadığını söyledi geçen yine geçirdim anneme söyledim o da o gün yaşadığını söyledi neden oluyor sizce birkaç kere babam da bağırdı uyku sırasında duydum bu bazen hiç olmuyor bazen de geliyor birden neden olabilir bu uyku felci mi öyleyse genetik mi ya da başka bir şey mi annem hocaya baktıracağım dedi kaç hocaya baktırdık muska falan yazdılar taktık bir süre sonra çıkardık tütsü yaktık okunmuş su içtik zemzem bile içtik başucumda bıçak bile var hani doğaüstü bir şeyden sebepse korkarlar bıçaktan diye fayda yok yine de yaşıyorum muskaları evden çıkarttım gidip gömmüş bir toprağa ailem acaba psikolojik mi bu bütün bunlara rağmen geçmiyorsa annem psikoloğa gidelim dedi istemedim hocaya da baktırmak dahi istemiyorum artık çünkü tek yaptıkları muska yazıp başlarından göndermek uyku felci sırasında sesler duyuyorum bazen erkek sesi kalın ve ürkütücü bir ses ben de bağırıyorum o sırada bağırdığımı fark ediyorum sonra da zar zor uyanıyorum geçiyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klasik karabasan durumu bende çok yakışıyordum da göz bandı kullanmaya geçtim yaşamıyorum artık
Bu karabasan değil ama ben çünkü görmüyorum hiçbisey sadece bağırıyorum neden bağırdığımi bilmiyorum bi kaç kerede ses duydum sadece
REM uykusundan uyanınca vücut rüya ile gerçeği ayırt edemiyor normal bunu yaşaman
Sırt üstü mü uyuyorsun? Bağırırken ya da bağırmaya çalışırken hareket edemiyor musun?
Yan yatıyorum genelde sağda çok geliyor bazen soldada oluyor bazende sırt üstü yatınca
Yaşınız kaç? Yaşadığınız günlükmü oluyor yoksa haftada 1-2’mi? Yani siz uyuyorsunuz kabus geliyor size ve teprenemiyorsunuz beton gibi kalıyosunuz bağırıyosun ama sesin çıkmıyo sonra uyanınca rahatlıyosunuz doğrumudue
Yani evet haftada 1-2 diyemem ama ayda 2 kere oluyordur heralde bazen hiç olmuyor
Karabasan değil mi bu
Uyku panik atağı/çarpıntı ve kollarda uyuşma oluyor muydu? Benim de sıkça başıma gelen sorunlar ve bir tek bana cevap vermemişsin, şaşırdım doğrusu.
Merhaba uykumda birden irkilme sıçrama oluyor birde o annemdede varmis bu arada yok onlar olmuyor
Merhaba
Bende bu birden irkilme olayı da oluyordu ama vücudun nefessiz kalmaya verdiği bir refleks anladığım kadarıyla
Sık değil nadiren oluyor ama asıl anlattığım şeyi sık yaşıyorum karabasanada pek benzemiyor ses duyduğum oluyor çünkü o sırada
Bilinçaltında gerçekleşen kabusla karışık bir durum olmalı
Ses bana yabancı bi dilde bilmediğim bişeyler anlatsa bilemi hatta bi kerede sabah oluyor bu durumlar genelde uyku esnasında dudağımdan birinin öptüğünü hissetmiştim bi kerede yanağimi birinin okşadıgini vs
Bende öyle olduğunu hatırlamıyorum ama bilinçaltı gibi duruyor ya da mistik konular da olabilir
İşte benim kafamı karıştıran bu zaten
Mistik kısım daha ağır basıyor sanki
Aşık cin olabilirmi
Hiç bilmiyorum ama olur mu olur belli olmaz yani