Bu sabah tam 7 gibi sürekli alarm sesi gibi ama kısık sesle sesler duyuyordum anlam veremedim pek fark da etmedim umursamayıp uyumaya devam ettim ama ses kesilmeyince dikkatimi çekti kalktım biraz durdum sonra odadan çıktım ben odadan çıkıp salona yürüyünce sesin ilerlediğin yere doğru frekansı arttı salona girdim bu kez benim odamdan daha yüksek şekilde o odadayken duyduğum sesin aynısı geliyordu sonra kesildi ama odama giremedim korkudan sonra kendimi toparlayıp tekrar girdim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sabah vakti onlar görünmezler
Görünmedi ki duyuldu
Duyulmaz da
Anlık al basmasi olmuş
O ne demek
Çok önemli bir şey değil ya halüsinasyon gibi bir şey
Uyumaya çalıştım dedim ama ses beni uyutmadı da
Yüzünü falan yika evde olan birisi varsa onun yanına git az bir şey sonra odana gel
Beni kabul etmez kimse bu saatte babam bile uyucam git dedi
Gelsene ulaş bı
Dötüşün açık kalmış olabilir
Yemin ederim olayın aynısı oldu
Sana inanıyorum ama. Herşeyin gerçekçi bir açıklaması vardır. Ve bunu hemen çarpılma cin cart çurta yorumlama derim
Evde elektrik aletler tv. Telefon saat i ne varsa elektrik sistemi. Soğuyan ısınan ev ortamındaki plastik. Ahşap. her şey ses yapabilir. Bu yüzden senin dediğin çarpılma olayı olsa aklını zaten kaçırdın bunları düşünemezdin biraz korkmuşsun ama birçok şeyin açıklanır yanı mutlaka vardır kendini bu konuda sıkıntı ya sokma
Plastik ahşap sesi gibi değildi çok daha farklı bi sesti
Ben ilk başta birinin alarmı çalıyor da duymuyor mu dedim ama ben odadan çıkıp salona geçtikten sonra ses benim odamdan tekrar daha yüksek gelince o zaman korktum
Anladım ben örnek verdim bu bir ses çıkaran herhangi bir elektrik cihaz yapabilir elindeki telefon bile buna dahil. ya da evdeki tv nin fişi takılıdır ama tv kapalı sanarsın ondaki ufak bir arıza elektrik akımı kaçağını sebeb olur buda hoparlör gibi şeylerin ses çıkarmasına sebeb olabilir. Yani. Her ihtimal vardır. Duyduğun ses senin gözle görmediğin bir cihazdan çıkmıştır bu yüzden bence hemen en kötüsünü düşün me
Benim sesi kendi odamda çok kısık sesle işitip sonra odadan çıkıp sadece benim ilerlediğim yöne doğru sesin artması normal mi
Normal bende benzer olaylar daha önce yaşadım gece evde ortam sessiz olur misal evde bir sıradan bir bilgisayar hoparlörü sadece hoparlör bilgisayar a bağlı ve kapalı olmasına rağmen elektrik fişi takılıydı gece arapca sesler geliyordur 1 hafta kadar sesi dikkatli ce takipe aldım en son ses hoparlörden geliyordu ve sadece hoparlör özelliği olan bir cihaz arapca yayın yapan bir radyo kanalının sesini veriyordu. Normalde duymazsın ama gece ortam sakın olunca saatin tik tak sesi bile bazen sana balyoz sesi gibi gelebilir yani odandaki elektrik ile hoparlör ile çalışan herhangi bir şey arıza dolayısıyla elektrik akımı ile sana tuhaf sesler verebilir
Tik tak sesine benzerdi * müzikleştirilmiş versiyonu gibiydi
Sessiz bir ortam olması için elektrik akımı asla olmayan ve sabit ısıda olan bir yer ancak sessiz olur yoksa aklına gelmeyen her şey ses verebilir iyi düşün takip et benzeri olayda sesi bulursun
Anladım yani dediğim gibi açıklaması mutlaka vardır sen sadece sesin kaynağını bilmediğinden korkuyorsun olay bu
Evde birileri var gibi
Salonda babam uyuyordu salona giderken ses resmen oralardan geldi ama oraya gittiğimde asla öyle bir ses yoktu ben salona girince sesin aynısı odamdan geldi
Korkma sakın
Şu an korkmuyorum ses kesildi zaten
İyi bari olsa da korkma
Uyku sersemi bişe olmaz
Yani büyük ihtimalle sana öyle geliyor dur
Bana gelmedi yemin ederim sesi salona geçince kendi odamdan daha net ve yüksek duydum
İki İhlas oku
Yok carpilsan yazamazdin
Yok artık sacmalama