Sağlık 2 ay Burnum çeşme gibi akıyor ve yarın sunumum var nasıl geçer yardım edinn? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yarına kadar geçmesi lazım elimde burnumda peçeteyle geziyorum çıldıracağım Güncellemeler2 ay Tuzlu su çektim burnuma ama geçmedi tuzu mu az koydum acaba neden böyle oldu😭 Güncellemeler2 ay Ya bide kuru öksürük var onun için ne önerirsiniz (çok soru sordum özür) Burnum çeşme gibi akıyor ve yarın sunumum var nasıl geçer yardım edinn? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
4th_DİMENSİON Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Aferin sinüs falan alacaksın tabiki sunumdan yarım saat önce , geçmez maalesef o çekeceksin mecbur 0 0 Yorumla
yeniden_angarali Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 306 cevap paylaştı. Ha diyince geçmez peçeteyle idare edeceksin ama bi ot vardı onun buharına durunca kesiyo diye hatırlıyorum 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. Pamuğa kolonya dök ve burnuna tampon yap. Kolonya kurudukça tekrarla. Sabaha geçmiş olur 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 2 ay Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Tuzlu su çek burnundan 10 dk ya keser ama çok fazla çekeceksin burnunu yakacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Vay sumuklu seni sunumdan önce burun spreyi falan sık 0 2 Yorumla Soran 2 ay Kırıcı💔😪🤧😭😪 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Dediğim gibi sabah bi doktora git burun spreyi direkt burnunu kurutup açıyor zaten 3 4 gunden fazla kullanmak zararlı ama sunumdan once iş görür Yorumla
Yasakzevkler3169 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 2 ay Geçmiş olsum suck bu buharı burnunuzdan derin nefes alın ağzınızdan yavaşça verin 10 tekrar yapın gün için bir kaç defa arayla vika varsa kullanın ilem öncesi 0 0 Yorumla
Kapinaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Bir günde geçmez ki canım Bugün ful dinlen antibiyotik al c vitamini al boğaz ve burun fisfisi da rahatlatacaktir 0 0 Yorumla
Xxxbbbc Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Bende çok yaşıyorum bu durumu aynı kader ama hallettim 0 3 Yorumla Soran 2 ay Nasıl hallettin Yorumla Xxxbbbc 2 ay Eczaneden ilaç aldım Yorumla Xxxbbbc 2 ay Eter kokla iyi gelir Yorumla
yhms_ywrs Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay arko sürburnun kırmızı olmasın 0 16 Yorumla Soran 2 ay Kızarıklık sorun değil sürekli akıyor onu ne yapcam ve sunumumvar yarın Yorumla yhms_ywrs 2 ay ewde krem war mı Yorumla yhms_ywrs 2 ay beni dünle Yorumla Soran 2 ay Nereme sürcem ya sabır var krem evde Yorumla yhms_ywrs 2 ay burnuna dışına ve burun deliklerine Yorumla Soran 2 ay Akmasını mı önlicek Yorumla yhms_ywrs 2 ay dene daim ayparsın Yorumla Soran 2 ay Pek ümidim yok ama denicem Yorumla yhms_ywrs 2 ay lütfen Yorumla Soran 2 ay İçine sürmicem değil mi Yorumla yhms_ywrs 2 ay deliğin içüne de sür Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla yhms_ywrs 2 ay naptın Yorumla Soran 2 ay Geçmedi doktora gittim iğne buhar verdi bide bir ton ilaç onları kullanıyorum Yorumla Soran 2 ay Bu arada öneri için teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla yhms_ywrs 2 ay bir etkisi oldu mu Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 581 cevap paylaştı. Geçmiş olsun canım ya ne zamandan beri 0 2 Yorumla Soran 2 ay 3 gündür böyleyim Yorumla Romantiq_deli 2 ay Doktora gitseydin keşke bugün iğne falan yapardı geçerdi belki Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Acile git iğne veya serum vurul geçer 0 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 318 cevap paylaştı. Burnun tıkalı olmalı ondan akar 0 0 Yorumla
1zamanyolcusuyum Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Bir gece boyunca terle sabaha düzelirsin. 0 0 Yorumla
mikrophiber Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Karanfili burnunun içine koy. İşe yarıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay sıcak suyun içine limon sık burnuna çek elinle içinde bira beklet 3 defa yap sabah bişeyin kalmaz 0 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay tuzlu sudan yapma limondan yapsan sen Yorumla
furkanmfd Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Tuzlu su çek burnuna 0 2 Yorumla furkanmfd 2 ay Tuzlu suyun işe yaramaması ya tuz azdır ya da tam çekmemişsindir güzelce 2 3 kere çek ve bekle öyle anında kesmez zaten ama yüksek oranda fayda eder Yorumla furkanmfd 2 ay Kuru öksürük için varsa pekmez ye kaşıkla Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsunnn 0 2 Yorumla Romantikadam10 2 ay Sıcak buhar tutt nemlendir Yorumla Soran 2 ay Sabah denedim onu daha kötü oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aferin sinüs falan alacaksın tabiki sunumdan yarım saat önce , geçmez maalesef o çekeceksin mecbur
Ha diyince geçmez peçeteyle idare edeceksin ama bi ot vardı onun buharına durunca kesiyo diye hatırlıyorum
Pamuğa kolonya dök ve burnuna tampon yap. Kolonya kurudukça tekrarla. Sabaha geçmiş olur
Tuzlu su çek burnundan 10 dk ya keser ama çok fazla çekeceksin burnunu yakacak
Vay sumuklu seni sunumdan önce burun spreyi falan sık
Kırıcı💔😪🤧😭😪
Dediğim gibi sabah bi doktora git burun spreyi direkt burnunu kurutup açıyor zaten 3 4 gunden fazla kullanmak zararlı ama sunumdan once iş görür
Geçmiş olsum suck bu buharı burnunuzdan derin nefes alın ağzınızdan yavaşça verin 10 tekrar yapın gün için bir kaç defa arayla vika varsa kullanın ilem öncesi
Bir günde geçmez ki canım
Bugün ful dinlen antibiyotik al c vitamini al boğaz ve burun fisfisi da rahatlatacaktir
Bende çok yaşıyorum bu durumu aynı kader ama hallettim
Nasıl hallettin
Eczaneden ilaç aldım
Eter kokla iyi gelir
arko sür
burnun kırmızı olmasın
Kızarıklık sorun değil sürekli akıyor onu ne yapcam ve sunumumvar yarın
ewde krem war mı
beni dünle
Nereme sürcem ya sabır var krem evde
burnuna dışına ve burun deliklerine
Akmasını mı önlicek
dene daim ayparsın
Pek ümidim yok ama denicem
lütfen
İçine sürmicem değil mi
deliğin içüne de sür
Tamam
naptın
Geçmedi doktora gittim iğne buhar verdi bide bir ton ilaç onları kullanıyorum
Bu arada öneri için teşekkür ederim 🙏🏻
bir etkisi oldu mu
Geçmiş olsun canım ya ne zamandan beri
3 gündür böyleyim
Doktora gitseydin keşke bugün iğne falan yapardı geçerdi belki
Acile git iğne veya serum vurul geçer
Burnun tıkalı olmalı ondan akar
Bir gece boyunca terle sabaha düzelirsin.
Karanfili burnunun içine koy. İşe yarıyor
Parasetamol almalısın
sıcak suyun içine limon sık burnuna çek elinle içinde bira beklet 3 defa yap sabah bişeyin kalmaz
tuzlu sudan yapma limondan yapsan sen
Gitme ne olacak doktordan rapor al
Tuzlı şu yap burnuna cek
Tuzlu su çek burnuna
Tuzlu suyun işe yaramaması ya tuz azdır ya da tam çekmemişsindir güzelce 2 3 kere çek ve bekle öyle anında kesmez zaten ama yüksek oranda fayda eder
Kuru öksürük için varsa pekmez ye kaşıkla
Geçmiş olsunnn
Sıcak buhar tutt nemlendir
Sabah denedim onu daha kötü oldu