Merhaba ben 21 yaşındayım 7 yıldır psikiyatri ilacı kullanıyorum duygu durum kontrol bozukluğu ve stres kaynaklı halüsinasyonlar için, 1 yıldan beri ilaçlarımı ne zaman alsam bayılmaya ve hastanelik olmaya başladım bu yüzden kullanmayı bıraktım yakın bi zamanda doktora da gitmedim. Erkek arkadaşımla alkol içip biraz keyifli vakit geçirmek istiyoruz fakat ilaçları kullandığım zamanlar gibi alkol kullandığımda da bir bayılma durumu olur mu bilmiyorum. Vücudum cidden çok hassaslaştı yıllardır bu süreçte, napacağımı bilmiyorum ilaçlarımı Şu an kullanmıyorum kullandığımda bayıldığım için. En son alkol aldığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım bir bayılma tansiyon düşüklüğü bile olmadı. Fakat 1 yıldır ne ilaç kullanıyorum ne de alkol. Napmalıyım bilmiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç almasan daha iyi sağlık için
Yani haklısın ama alıskanlık diyelim
Riskli
İlaçlarımı uzun zamandır kullanmıyorum ama ne zaman alsam bayılma oldu son 1 yıldır vucudum cıdden bitik halde sanırım ama alkol aldıgımda zamanında hıcbır sorun yasamadım fakat su son 1 yıldır ılaclardan sureklı bayıldıgım içın bır korku olustu acaba yıne bayılır mıyım dıye
yani sen bilirsin alkolü seviyorsun sanırım
Alkolu seviyorum cunku düşüncelerimi yavaslatıyor sakinleştiriyor ama sasırtıcı bı sekılde daha akıcı ve içten konusmamı saglıyor
evet bende de aynı kendimi aşırı rahat hissediyorum konuşurken falan abartıldığı kadar sağlıksız bir şey değil bence
alkol cıdden abartıldıgı kadar zararlı degıl bence de düşüncelerimi yavaslatmamın kendımı rahat hıssedebılmemın baska daha iyi bir yolu yok kimyasal ilaçlar kadar zarar vermıyor en azından
evet bende ilk deneyimledigimde çok daha akıcı konuşmuştum baya şaşırmıştım ilaç kullandıgın zaman geçici sakinleştirir kısa süre sonra daha kötü eder doktorların hastalardan kurtulmak için kullandığı yöntem bence geçiştiriyorlar çözüm yok
Napsam bılemedım ılaclarımı alamıyorum bu yuzden artık alkol almaktanda korkuyorum cıdden ama rahatlayamayada ıhtıyacım var
Ve ilk deneyimim ilk ilacım xanaxtı ölü gibiydim dedigim gibi alkol her zaman daha saglıklı kimyasal ilaçtan bence
Çok zor blr durum
Öyle :(
:(((
Sen neden kullandın anlatmak istersen dinlerim orada
emojı yapıyor sistem pardonnn :c
Problem değil
Psıkolojık rahatsızlıklarım yuzunden recetli bir sekilde kullandım agır ılaclar kullanmak mecburıyetınde kaldım fakat vucudum artık bitik halde ne zaman ilacımı alsam bayılmaya basladım anlıycagın beyni duzeltelım derken saglıktan vucuttan oldum ve cıdden cok yorucu durum hala daha ılaclarımı alamıyorum bayılmak ıstemıyorum