2 ayda iki kere aldım ve bu ikincisini alalı 1 buçuk hafta oldu PCOS'um var ve adetim tam bittiğinde almıştım mide bulantım ve karın ağrım oluyo normal akıntım da var biraz sizce ilaç işe yaramış mıdır yan etkileri falan mı bu?
2 ay
Merhaba ;
* Mide bulantısı bu esnada çok sık görülmektedir endişe edilecek bir durum değil
* Karın ağrısı hormonal denge sebebi ile mümkün ve olağandır
* Hormon akışı ve dalgalanması kanama yaşatır
İlaç etkisini göstermiş pozitif
Geçmiş olsun
Kanamam olmadı daha ama sadece adet olucakmışım gibi hassasiyetim var göğsümde ve karnımda ağrıyo dediğim gibi
Her biri olağan reaksiyonlar
Cevap
9Cevap
Ellayı ben sadece 1 kez kullanmıştım ondan sonra regl döngümü bozdu ya gerekmedikçe kullanmamak en iyisi yan etkileri iyi değil
Sizde işe yaradı değil mi bende ikincide prezervatif patladığı için almak zorunda kaldım yaşadığım belirtiler korkutuyo umarım engellemiştir hamileliği
Bende gebelik ihtimali yoktu zaten başka bir şey için kullanmıştım ama düzenimi bozdu yine de
O hap senin hormanlarını bozuyor yılda en fazla bir defa alınır diye biliyorum ama
Evet yılda bir kere alınıyo ama en sonuncusunda prezervatif patladı almak zorunda kaldım
öyle olur mu la her gün iç fghdfghdfgj
olm 3-5 sünepe erkoyu mutlu etmek için kendinize bu yaptıklarınıza yazık ya
Ya evliyim zaten şu an işim yüzünden çocuk istemiyorum o yüzden kullandım bende
pardon o zaman.
ella işe yarar hamile kalmazsın ama yan etkileri yorar seni
onu yılda 1 defa bile içmemen lazım
Bende farkındayım son seferkinde yanlışlıkla patlattık prezervatifi kullanmak zorunda kaldım
pcosun varsa zaten hamile kalman zor değil mi? ayrıca pcosu olanlar dogum kontorl hapını düzenli kullanabiliyorlar diye biliyorum
Zor ama ihtimalide var ben bide doğum kontrol hapını kullanıyodum bende fazla yan etki yaptığı için bıraktım zaten ilaç pcosun belirtilerini hafifletiyo sadece ömür boyu ilaç kullanmak biraz sıkıntı çıkarabiliyo kaç sene kullandım hiç bir faydası yok neredeyse
zor durum valla geçmiş olsun
Çok kullanmayın hormonal dengesizlik yapar. Prezervatif kullansın bir zahmet partneriniz
Kullanıyodu patlak çıktı ve içime boşaldı o yüzden içtim bende
İlk kullandığımda 2 hafta kahverenfi akıntım olmuştu işe yaramış mıdır ikincisi bilmiyorum
Cinsel ilişki mi yaşadın neden alma gereksinimi duydun
Evliyim ilkinde korunmadan olmuştu ikinci alışımda prezervatif patladı bende içmek zorunda kaldım maalesef
şu an çocuk istemediğim için aldım
Benim manita da benzer sorunlar yaşamıştı düzeldi sonra
İçine boşaldığın için aldı değil mi ilacı
E heralde
Maşallah Rahmi eline almışşın
Prezervatif kullanın hormonal dengeni bozar ella
Kullanıyoruz ama bu seferki patlak çıktığı için içime boşaldı içmek zorunda kaldım
Anladıım o zevk de yaşamışsın o zaman hoşuna gitti mi peki ve belirtiler normal gibi bir şey olmaz merak etme
Evliyim ben zaten çocuk istemiyorum şu an o yüzden içtim ama işe yaramaz diye korkuyorum
İşe yarar merak etme sprintal taktır istersen ve yaşlar kaç
26 ileride istersem sıkıntı çıkar diye korkuyorum bide pcosum var bide böyle vücudumda gariplik olunca dahada korkuyorum
Çıkmaz merak etme daha dikkatli ol bundan sonra çoçuk neden istemiyor sun çalışıyor musun
Çalışıyorum mühendisim çocuk demek işime engel demek ve hazır hissetmiyorum
Evett daha zaman var çoçuğa 26 erken şey peki içine boşalması dışına göre daha çok hoşuna gidiyor mu
İçime boşalmasından haz almıyorum şahsen rahatsız ediyo 😶
Hmm peki en çok nerene boşalınmasını seviyorsunn
Göğüs sırt? Bu arada içine boşaldığı gün kaç posta yemiştinn🤭
Benmki hatunda işe yaramadı bu ilaç
İlişkiden sonra kaçıncı günde almışrı
İlişki mi yaşadin
Evet
Sevgilin mi
Hayır eşim şu an çocuk istemiyorum o yüzden aldım zaten
Çok güzel sevgili olsanız kötüydü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?