3. sefer oluyor. İlkinde yüzüm şişmişti acile gitmiştim bir güzel rezil oldum anksiyetem sağ olsun. İkincisinde aile hekimine gittim tatlı tatlı laf geçirdi diş hekiminden randevu almaya çalıştı olmayınca pes edip ilaç yazdı. Şimdi ne yapsam bilemedim acillik değilim (bir daha da gidemem zaten çok utandım) ve aile hekimine gitmeye de çekiniyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli antibiyotik kullanımı doğru değil. En iyisi siz diş doktoruna gidin antibiyotik reçete eder eğer apse varsa bitince de tedavi eder.
Size bu cevabı yazdıracak bir soru sormadım.
Hayır siz okuma anlama konusunda yaşadığınız zorluk nedeniyle yanlış bir cevap verdiniz. Sizce benim aklım fikrim yok mu ne yapılması gerektiğini bilmiyor muyum? Neden tanımadığım bir insana iki dakika sonra unutacağı gereksiz hayatımdan bahsedip doğru düzgün bir cevap almak için kıvranayım? "Olması gereken yolu" Sormuyorum farkındaysanız. Size adres sorulduğunda en iyisi siz harita veya navigasyon kullanın diyorsunuzdur kesin hshsjdj
Eczacı arkadaşin varsa verir
Yasak değil mi
Yasak eczacı arkadaşin varsa verir
Kimseye yasak çiğnetecek kadar değerli hissetmiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
aile hekimi yazar
Daha önce ondan almıştım tekrar gitmeye çekiniyorum
apse olduysa yazar ama sonrasında diş hekimine kesin gidin. ağız enfeksiyonları risklidir vücudun başka yerlerine kana karışıp vurabilir
Baska caren yok sağlık ocagına git yazar
Randevu ayarlamaya çalışınca çok şaşırdım öyle bi yetkileri olduğunu bilmiyordum. O gün çok utandım cesaretim yok
Neyden utanıyorsun anlamadım
Çünkü derdim onları da etkiliyor hastalar bekliyor hekimin yazabileceği antibiyotiğin bir sınırı var orada fazlalık gibiyim olmamam gereken bir yerdeyim hissi basıyor geriliyorum
Hayır olur mu elinde ypksa yazacaklar tabii onların işi o neden böyle seyler kuruyorsun kafanda
İstemsiz oluyor bir anda geriliyorum sanki tehlikedeymişim gibi bir şey olacakmış gibi hissedip mahvoluyorum. Sağlık ocağına gitsem aile hekimi ters bir şey ima etse ağlarım sinirlerim çok geriliyor acınası bir durum
Pskolojik destek alıyor musun
Hayır ama düşünüyorum. Özel klinik olmaz da devlet hastanesine gidicem bir ara
sağlık ocağı yazar
Geçen gitmiştim diş hekimine niye gitmedin dedi randevu ayarlamaya çalıştı şok oldum öyle yetkileri olduğunu bilmiyordum bir süre uğraştı baktı olmuyor ilaç yazmıştı. Tekrar gitmeye çekiniyorum
onların ayrı bir kontejanı oluyor bi ihtimal randevu bulabilirler ama genelde o da dolu oluyor
Çok ilginç öğrenmiş oldum hshs