Sağlık 2 ay Göğüslerimdeki ağrının sebebi ne olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Göğüs uçlarımda hafif sızlama var göğüslerim de ağrıyor hafif şişmiş gibiii😮💨😮💨 Göğüslerimdeki ağrının sebebi ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 2 ay Ya regl başlancı ya da emzirme zamanın gelmiş 1 3 Yorumla Soran 2 ay İkisi dee Yorumla AtılganPonçikMen 2 ay İkincisine çözümüm yok ama 2. Sine varım😍😃 Yorumla AtılganPonçikMen 2 ay İlkincisine * Yorumla
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Bak bir sürü *m profesörü şak diye teşhis koymuş bilmiş sen nasıl bilmezse burada sorarsın bu soruyu 😁🙄 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Regl in yaklaşıyordur ya da rahatlamaya ihtiyacın vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Sadece erkeklere sorduğuna göre diye başlayan arkadaş gibi ben de devam edeyimSadece erkeklere sorduğuna göre mql mql sietde soru sorup saçma iler yapacaksın 0 0 Yorumla
AtakanTunç Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Hormonal olarak yüksek bir dönemden geçiyor olabılır mısın? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Sağlıkçı olarak bu durumu değerlendirmek istiyorum reglin yakın mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Sadece erkeklere açmış bide 😂😂 40 tane erkek de bir umut yazmış buraya yazık ya 0 0 Yorumla
mustafarmzo0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 2 ay Ne zamandır mastürbasyon yapmıyorsun ya da reglin ne zaman 0 2 Yorumla Soran 2 ay Reglm oldum olucam mastürbasyon 1 aydır yapmadımm 🤭🤭 Yorumla mustafarmzo0 2 ay Masttan dolayıdır canım reglde olunca ağrı girdi yaşın kaç sulumusun Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Regl olacaksındır 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 2 ay Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı. Regl yaklaşıyor, ya da canın bişeyler istiyor 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Doktora git hacı abi biz nerden bilek 🤣 0 0 Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 345 cevap paylaştı. Ve soru erkeklere sorulmuş 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Regl dönemi veya büyüyor 0 0 Yorumla
Kalitelisohbet Takip Et Xper 6 Yaş: 27 2 ay Buyikse ondan 1 2 Yorumla Soran 2 ay Büyük aşkım Yorumla Kalitelisohbet 2 ay Sağlıkçıyım canım gel yorumlayim Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Sağlık konusunda 455 cevap paylaştı. reglın yaklasıyo azgınlıkda var mı 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ya regl başlancı ya da emzirme zamanın gelmiş
İkisi dee
İkincisine çözümüm yok ama 2. Sine varım😍😃
İlkincisine *
Bak bir sürü *m profesörü şak diye teşhis koymuş bilmiş sen nasıl bilmezse burada sorarsın bu soruyu 😁🙄
Regl in yaklaşıyordur ya da rahatlamaya ihtiyacın vardır
Sadece erkeklere sorduğuna göre diye başlayan arkadaş gibi ben de devam edeyim
Sadece erkeklere sorduğuna göre mql mql sietde soru sorup saçma iler yapacaksın
Hormonal olarak yüksek bir dönemden geçiyor olabılır mısın?
Sağlıkçı olarak bu durumu değerlendirmek istiyorum reglin yakın mi
Sadece erkeklere açmış bide 😂😂 40 tane erkek de bir umut yazmış buraya yazık ya
Ne zamandır mastürbasyon yapmıyorsun ya da reglin ne zaman
Reglm oldum olucam mastürbasyon 1 aydır yapmadımm 🤭🤭
Masttan dolayıdır canım reglde olunca ağrı girdi yaşın kaç sulumusun
Ellemem lazım burdan anlayamam
Emzirmen gerekiyor sanki
Kitle vs yoksa sıkıntı yok
Regl oluyorsun
Hastalandın mi
Regl olacaksındır
Regl yaklaşıyor, ya da canın bişeyler istiyor