Güvenilir başarılı birine gitmek istiyorum ve nereden bulacağım internette ne yazacağım internetten mi bulacağım önce ne yapmam lazım hiçbir şey bilmiyorum
2 ay
Güvenilir başarılı birine gitmek istiyorum ve nereden bulacağım internette ne yazacağım internetten mi bulacağım önce ne yapmam lazım hiçbir şey bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asıl problemin neyse o konuda uzmanlaşan birini tercih etmeni öneriyorum. İnternetten ve yorumlardan bir fikir edebinebilirsin.
Tamam sagol
Hangi sehirdesin Ankara ve İstanbuldaysan orada çok iyi psikologlar var
İstanbuldayım aramaya nereden baslayabilirim? İnternete İstanbul psikolog randevu al mi yazcam araştırmayı nerden yapcam güvenilir mi degil mi diye
Ne üzerine terapi almak istiyorsun anksiyete depresyon kaygı takıntı yoksa genel?
Ücü de var birini rastgele seçip öyle mi randevu alayım? Diyelim odaklanma sorunu için aldım onu mu konusucaz sadece? Birden fazla sorunum var hersey konusuluyor degil mi
Randevu alarak başlanıyor
Onu biliyorum nerden bulacagim nasil arastircam
Arkadaşım gireceksin mhrsy ye sana en yakın hastanede poliklinik tercihine bakarak bulacaksın
ya da hiç bir şey bilmiyorsan ara 182 yi hastane ismi ver onlar sana randevu oluşturur
Devlete gitmek istemiyorum canım benim anladın mı devlete gitsem öyle yapardım ama istemiyorum
Kaba
Özel hastaneye direk git
Sen tavsiye verme Allah aşkına
ya da her hastanenin İnternete numarası var ara bunuda biz mi söyleyelim
Susar mısın tavsiye verme diyorum
Tamam sustum kendi başının çaresine bak o zaman
Sorunun ne acaba özel değilse
Herkes sorunun ne oldugunu soruyor gerçekten yardımcı olacak yok mu ya
Abicim konu ne? Niçin gideceksin
Odaklanayamıyorum her dk duygu durumum değişiyor gün icinde onlarca kez farklı duyguya bürünüyorum kişilik karmasasi yaşıyorum vs vs
Buna psikolog bir şey yapmaz bunu konuşalım çözelim
Hangi konuda gitmek istersiniz
Hangi birini yazayım bilmiyorum seçim yapamıyorum ama en klişesinden odaklanma problemi diyelim
Odaklanma problemini illa ki tetikleyen bir şey vardır
Vardır da sorumun cevabını biliyorsan onla ilgilenirsen sevinirim
gel bana anlat boş ver psikolog
Bak zaten sinirliyim adam akıllı 1 cevao veren olmamış şaka mısınız siz dalga mı geçiyorsunuz
ben çok özür dilerim..
Ne sorunun var
Bir sürü şey var ama en şikayetçi olduğum konu odaklanma ondan sonra duygu durum degisikligim
Bende de özgüven