Fizyoterapistim. Bu tip masaj aletlerinin sıkılaşmada hiçbir olumlu etkisi yoktur. Yağ doku doğru basınçla yerinden oynatılabilir, pnömatik kompresyon cihazlarıyla. Ancak bunda da kalıcı bir yağ kaybı ve sıkılaşma söz konusu değil. Sıkılaşmak için yağ oranını düşürmek gerekir. Bunun için de beslenme düzenlemesiyle kalori açığı oluşturup egzersiz yapmanız gerekir. Kalıcı ve gerçekçi tek yöntem budur
1
4 Yorumla
Soran
2 ay
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Aslında pek ihtiyacım yok sadece kendim konusunda aşırı takıntılıyım, egzersiz için şu anda ona efor harcayacak pek bir vaktim olmadığı için o ürünü merak etmiştim. Zaman yaratıp egzersiz yapsam daha iyi o zaman
Kesinlikle öyle. Estetik algınızın modernite tarafından manipüle edilmesine izin vermeyin. En ufak doğruluk payı olsa size ben ısrar ederdim kullanmanız için
Modernite ve toplumla pek ilgilenmiyorum sadece kendimi en iyi versiyonunda olmak kendime iyi hissettirecek şu anda da kötü hissetmiyorum ama neden daha iyisi olmasın diyorum
Trendyol’da 150 liraymış çok iyi. Ne kadar sık kullanıyorsunuz masaj için bile olsa düzenli kullanımda sıkılaşma da olur. Öyle bir şey gözlemlediniz mi?