Nefes zor alıyom boğazım çok kuru hissettiriyooo berbat bir şey
2 ay
Nefes zor alıyom boğazım çok kuru hissettiriyooo berbat bir şey
Yani en basit tanımıyla doktora git eee bakteriyel bir şeyse zaten sana antibiyotik verecektir hani gidemediğsen eee tabii ki antibiyotiği kendi başına kullanma, hayır belirtileri hafifletmek için ibuprofen ya da parasetamol olabilirsin eee bunlar sadece biraz daha ağırını geçirirler mesela kong test forte diye bir ilaç var türkiye'de bu belirtiler konusunda oldukça etki diye bir ilaç yani burada ilaç tavsiyesi vermek istemiyorum ama sadece
Bunları ben de biliyorum ilaç içmek istemediğimden sordum
Ya yani bilmiyorum senin durumun tam olarak nasıl ama eee ben kendi şahsım adına söylemek istersem eee neredeyse 2 aydır psikologa gidiyorum ama psikolog da aynı şeyi söylüyor ııı ilaç gerekiyor yani bazen ya ben de ilaç alma düşüncesindeyim şu an çünkü ıı dopamin düzeyinin bozuk olması psikolojiden ziyade daha çok patolojik bir durum olduğu için
İlaçtan ilaca değişir tabii geçmiş olsun
Teşekkür ederim. ben aslında daha önce ilaç kullandım. Hani işe de yarıyor özellikle benim ilaç kullanma sebebim hayatımı çok etkilediği için değil daha çok öğrenme konusunda kafam çok fazla dağıldığı için dikkatimi toplayamadım için daha çok odaklanma için almıştım 2 sene önce. Çünkü Almanca kursu vardı ve kafamı tamamen almancaya vermem gerekiyordu. Şimdi benzer bir sorunla yaşıyorum ve ilk bahsettiğim böyle erteleme işleri, ev işlerini yapma isteği gibi şeyler çok fazla arttığı için tekrar kullanmayı düşünüyorum
Cevap
5Cevap
doktora gitmek
cevabını bulursan bana da söyle
Geçmiş olsun
Adaçayı gargarası
Ya onu yapıyordum önceden de hiç yapasım yok ya
En yakın sağlık ocağına git
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?