Sağlık 3 ay Egemed Özel Hastane’de hamilelik testi ve kürtaj fiyatları ne kadar, yakın zamanda giden var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Egemed Özel Hastanede hamilelik testi ve kürtaj fiyatı ne kadar bilen var mı Egemed Özel Hastane’de hamilelik testi ve kürtaj fiyatları ne kadar, yakın zamanda giden var mı? Cevapla Hamilelik Soruları Fiyat Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Bilen çıkmaz ama kayıtlardan silmek de istersen pahalıya patlar 0 8 Yorumla Soran 3 ay Özel hastanede kayıtlara geçiyor mu birde veya başkası ogrenebiliyor mu Yorumla Doktorrcıvanıım 3 ay Evet özel de olsa veriler e nabıza gönderilir sağlık bakanlığa gönderme zorunluluğu var ama kayıt dışı daha pahalıya patlar gizli diye Yorumla Soran 3 ay Devlet hastanesinden bı farkı kalmıyor o zaman ne anladım ben bu işten Yorumla Doktorrcıvanıım 3 ay Farkı özel olduğu içim daha lüks daha konforlu bu yüzden paralı Yorumla Soran 3 ay Eski sevgilim o konuda sıkıntı çıkarabilir yinede emin değilim Yorumla Doktorrcıvanıım 3 ay İstanbul’da olsaydın sana bi şeyler ayarlardık Yorumla Soran 3 ay Sağlık olsun ayarlıcam bı şekilde Yorumla Doktorrcıvanıım 3 ay Aynen sağlık olsun Yorumla
isimyokartık Takip Et Xper 7 Yaş: 27 3 ay Hastaneyi direk ara sor ve kürtaj için pazarlık yap 0 3 Yorumla Soran 3 ay Özel hastanede fiyatta yardımcı olabiliyorlar mı Yorumla isimyokartık 3 ay Evet muhasebe ile pazarlık yap Yorumla Soran 3 ay Tamamdır teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Egemed'in hangi şıbesine gideceksin 0 10 Yorumla Soran 3 ay Söke Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bende Sökeliyim gizliden çıksam bana yazar mısın Yorumla Soran 3 ay Yok olmaz birde tanıdık falan çıkarsin olmaz Yorumla Cevap sahibi 3 ay bir şey olmaz ya güven bana hikayeni merak ettim 😄 Yaz işte bana Yorumla Soran 3 ay Merak edilecek bı hikaye yok ortada ben neyin derdindeyim sen neyin derdinde Yorumla Cevap sahibi 3 ay Büyük ihtimalle birbirimizi tanımıyoruzdur konuşup dertleşirdik. Yaşadığım ilçede neler olmuş haberim yok Yorumla Soran 3 ay O ilçede Allah bilir daha neler neler olmuştur onları araştır Yorumla Cevap sahibi 3 ay İşte bilmediğim için öğrenmek istiyordum gel konuşalım gizliden çıkıyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Gelseydin sana yardımcı olacaktım ama sen bilirsin. Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim gerek yok Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Eşinden mi 0 10 Yorumla Soran 3 ay Eski sevgilimden ayrıldık Yorumla Herosell 3 ay 10 haftaya kadar yasal ilk 5 hafta vakum yöntemi ile çekip alıyorlar 1 saat vs sürüyor Yorumla Soran 3 ay Fiyat önemli şu an benim için Yorumla Herosell 3 ay Calisiyo musun kim ödeyecek Yorumla Soran 3 ay Babası Yorumla Soran 3 ay Yani eski sevgilim Yorumla Herosell 3 ay Biliyor mü. En fazla 20 vs dır maliyetli değil kaç yaşında sen Yorumla Soran 3 ay 20 bin mı nasıl maliyetli değil Yorumla Soran 3 ay 19 yaşındayım Yorumla Herosell 3 ay Yazsana bi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kürtaj yasak değil mi 0 4 Yorumla Soran 3 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 3 ay Nasıl hayır Yorumla Soran 3 ay 10 haftaya kadar oluyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kürtaj cinayettir yasak değilse de yasaklanmalı Yorumla
uzunadam2323 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 3 ay Gebemisin 0 8 Yorumla Soran 3 ay Evet 3 haftalık evde test yaptım Yorumla uzunadam2323 3 ay Masraf ne olur acaba bakmak lazım Yorumla Soran 3 ay Bilmiyorum bende bakicam Yorumla uzunadam2323 3 ay Bu degerlendirelimulaş Yorumla Soran 3 ay Senin bilgin var mı Yorumla uzunadam2323 3 ay Bakarız yardımcı olurum Yorumla Soran 3 ay Burdan olursan daha iyi Yorumla uzunadam2323 3 ay Tmmulas Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilen çıkmaz ama kayıtlardan silmek de istersen pahalıya patlar
Özel hastanede kayıtlara geçiyor mu birde veya başkası ogrenebiliyor mu
Evet özel de olsa veriler e nabıza gönderilir sağlık bakanlığa gönderme zorunluluğu var ama kayıt dışı daha pahalıya patlar gizli diye
Devlet hastanesinden bı farkı kalmıyor o zaman ne anladım ben bu işten
Farkı özel olduğu içim daha lüks daha konforlu bu yüzden paralı
Eski sevgilim o konuda sıkıntı çıkarabilir yinede emin değilim
İstanbul’da olsaydın sana bi şeyler ayarlardık
Sağlık olsun ayarlıcam bı şekilde
Aynen sağlık olsun
Hastaneyi direk ara sor ve kürtaj için pazarlık yap
Özel hastanede fiyatta yardımcı olabiliyorlar mı
Evet muhasebe ile pazarlık yap
Tamamdır teşekkür ederim
Egemed'in hangi şıbesine gideceksin
Söke
Bende Sökeliyim gizliden çıksam bana yazar mısın
Yok olmaz birde tanıdık falan çıkarsin olmaz
bir şey olmaz ya güven bana hikayeni merak ettim 😄 Yaz işte bana
Merak edilecek bı hikaye yok ortada ben neyin derdindeyim sen neyin derdinde
Büyük ihtimalle birbirimizi tanımıyoruzdur konuşup dertleşirdik. Yaşadığım ilçede neler olmuş haberim yok
O ilçede Allah bilir daha neler neler olmuştur onları araştır
İşte bilmediğim için öğrenmek istiyordum gel konuşalım gizliden çıkıyorum
Gelseydin sana yardımcı olacaktım ama sen bilirsin.
Teşekkür ederim gerek yok
Eşinden mi
Eski sevgilimden ayrıldık
10 haftaya kadar yasal ilk 5 hafta vakum yöntemi ile çekip alıyorlar 1 saat vs sürüyor
Fiyat önemli şu an benim için
Calisiyo musun kim ödeyecek
Babası
Yani eski sevgilim
Biliyor mü. En fazla 20 vs dır maliyetli değil kaç yaşında sen
20 bin mı nasıl maliyetli değil
19 yaşındayım
Yazsana bi
Kürtaj yasak değil mi
Hayır
Nasıl hayır
10 haftaya kadar oluyor