Yaşayan, tecrübe edinen veya ne kadar sürdü, nasıl yendiniz? Var mı tecrübeli olanlar.. Gerçekten buna ihtiyacım var.
2 ay
öncelikle yatmadan önce yatağınızda nimet kırıntısı kalmadığından emin olun yatağınızı silkin ve sonra 3 kere ayetel kürsi duasını okuyun ve sırt üstü veya yüzüstü yatmayın sağ ve ya sola dönerek yatın bakalım bir daha olacak mı eğer hala olmaya devam ediyor ise bir Hüddam havas ilmi hocasına gidip bakım yaptırabilirsiniz
Hüddam hoca kim? Nerde? Geçmez mi kendiniliğinden
hüddam havas ilmi hocası her yerde var tavsiyem ise mehmet karakoç görüntülü olarak musallat bakımı yapıyor kendisi hatta yaptığına dair kanıtlı teyitli videosu da var youtube kanalında musallat olayı olup olmadığını bilmiyoruz gerçi seni de tanımıyorum yani sadece yaşadığın paranormal olay bu ise hafif kafir sataşması olabilir fazla ciddiye almamak gerek sen bunun dışında evde siyah siyah silüet şeklinde gölgelere görüyormusun veya anlam veremediğin sesler takırtılar evin içinde izlenme hissi takip edilme hissi evde yürürken farklı ayak sesleri sürekli sürekli bunları yaşamıyor isen abartılacak bir şey yok bende de oluyor bazen
Oluyor gardaş dediklerin, geçmez mi kendiliğinden ya ,
geçmez sana bağlı şimdi bu cinler kafir olanlardır müslüman olanları da vardır ama hiç bir msülüman cin insanlara görünmez korkutmamak için görünmez ve rahatsız da etmez ama kafirlerin umrunda değildir eğer namaz kılarsan ibadet edersen zikir çekersen sürekli dua okursan senden uzaklaşırlar yani yanına sokulmazlar sen bir
şu saffat suresini kulaklık ile dinlesene bakalım tamamını dinleyebilcekmisin rahatsız olmadan içine fenalık gelmeden eğer full dinledikten sonra bir şey olmaz ise dert etme ibadete yönel ya da dediğim gibi bir hüddama görün https://www.youtube.com/watch?v=HM9D8BE3_es
Zaten namaza kurana yöneldiğimden beri oldu arttı
Hoca konusuna gelince kimseye güvenilmiyor
namaza kurana başlayanlara da ibadetinden vazgeçirmek için uğraşabilirler sen MEHMET KARAKOÇ un youtube kanalına bir göz atarsan onun bu konuda ne kadar profesyonel olduğunu anlarsın adam türkiyede canlı yayında musallat bakımı yapmış tek Hüddam inanmıyorsan bir bak derim onun dışında normal instagram hesabından ulaşabilirsin
Para istiyorlar çok ama bakarım sağol
Yok 1. aşama 2. aşama diyip kandırıp çok para alıyorlar sonu yok
bu adam öğle birisi değil para alıyor ama tanıdığım en iyi Hüddam hocası gene de sen bilirsin ilmini merak ediyorsan kanalına baktığında tatmin olursun
Aşağı yukarı çok mu para
Bakarım
Cevap
13Cevap
Beynin uyanması ile vücudun uyanması arasındaki milisaniyelik farkın buna sebep olduğu söylenilir. Ben de buna inanıyorum
Bir iki kere yaşamıştım, sure okumaya başlayınca geçmişti.
Hangi süreleri okumuştun?
Ayetel kürsü olabilir
Abdestli yatıyorum korunma duaları okuyorum ev de Cin suresi okunuyor düzenli
Bana anlatır mısın
Neyi canım
Bismillâhillezî lâ yedurru ma’asmihî şey’ün fi’l-ardi velâ fi’s-semâi ve hüve’s-semî’u’l-‘alîm.
@AKINCIBEYİM4441 teşekkür ederim
Rica ederim salavat küpra oku
@AKINCIBEYİM4441 hamd olsun çok nadir kabus görüyorum Salavat-ı Kübra'yı da okurum tekrar teşekkür ederim
Kına var mı vucudun da?
Bardağa ayetel kğrsi nas Felak oku üfle iç
@AKINCIBEYİM4441 yok yok öyle şeyler yaşamadım ya
Asla korkma Allaha dayan duanı oku geçeçek
@AKINCIBEYİM4441 duamı okuyup sana sığınırım Allah'ım diyorum karabasan uzun zamandır görmedim hamd olsun
Maşallah bak en iyisi yapıyorsun salavat küpra melek göreblendirir Allah yanına attım o kısa dua sabah 3 akşam 3 defa oku peygamber hadisi sana 3n iyi cinde gelse karışamaz
@AKINCIBEYİM4441 biliyorum korunma duasını
Anladım Allah kabul etsin
@AKINCIBEYİM4441 amin cümlemizin
Amin ecmain bilmukabele
Beyin uyaniyo vücut uyanmiyo o kadar. Sakin ol yeter.
Sana bir hadis atacam sabah 3 akşam 3 defa oku korkma
Bismillâhillezî lâ yedurru ma’asmihî şey’ün fi’l-ardi velâ fi’s-semâi ve hüve’s-semî’u’l-‘alîm.
Geçenlerde bi gece yaşamıştım sıkıntılı bi olay psikolojik ama izlediğin şeylerden kaynaklı
Ohoo be üst üste bile yaşadım hatta rüyadayken karabasan oldum uyandim ama uyandigim halim bile rüya içindeydi rüya içinde karabasan oldu yani
Nasıl geçmişti
Gözünü kapatacaksın uyumaya çalışıyormuş gibi hafif ayak parmaklarını oynatmaya calis o şekilde yavaş yavaş oluyor
Karabasan uyku felçi değil, rem kitlenmesi. Yaşadığın durumun karabasan değil, rem kitlenmesi olduğunu kendine telkin et.
Haftada en az bir kere yaşıyorum. Okuyup yatınca daha çok geldiğini fark ettim ilginç bişey
Uyku felci değil, karabasan. Tecrübeliyiz buyue
Anlat nasıl baş edeceğim 2. hafta girdim ,
Okuyorum her gün , geçecek heralde
Uyku duzensizligi genelde
Ama çok korkutucu olay zor ya
Evet cok zor. Ona gore saatini ayarlaman lazim
Saat derken nasıl yani örnek , kaçtan yatayım v. s
Aha mesela kac saat uyursan kendini iyi hissediyorsun onu ayarla kacta uyumak istiyorsanhep o saate uyu ki beden kabullensin bu duruma 😀 bide yan yattigin zaman hic birsey olmugor
Yanda yattığımda da geliyor 1 hafta oldu her gün
Kanki ozaman bu duruma alisican belli zaman sonra dost olursun 😀
Korkutan biri ile mi, şu yalnızlıktan dolayı kötü palyoçaya sarılan kadın gibi mi olayım.
Ozelden yaz bana ya da intagramdan yaz 😀
Sakin kalarak
Dua et yat bişey olmaz
Hemen besmele çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?