2 aydır çok geç yatıyorum ya nasıl düzelecek uyku düzeni
2 ay
2 aydır çok geç yatıyorum ya nasıl düzelecek uyku düzeni
Rivayete göre biri seni düşündüğü için uyuyamıyor olabilirmissin kime ne halt ettimde beni düşünüyor bilmiyorum ama belani versin Allah senin yüzünden 2 haftadır sabah 5 te uyuyorum mutlu musun rivayeti geçelim şaka bir yana dertler uyutmuyor daha doğrusu dertte değil susmayan beyin güçlü hafıza maalesef uyutmuyor
Meditasyon yapıyordum yok bacım işe yaramıyor bunlar bize sökmez
Onu şükür 4 yıldır düzenli kılıyorum ama kafadaki sesi susturmuyor
Cevap
14Cevap
can sıkıntısı
Çalışıyorum aloooo gel sen çalış ben uyurum o zaman
1 gün sık dişini hiç uyuma akşam uyu düzelir
Uykum kaçtı ya kahve içtim
24 saat uyuma toplanır
Seninle aynı dertlere sahibiz..
Sahuru bekliyorum
Can sıkıntısı
Bi işe gir düzleit
Vardiyalıysa zor oluyo ya sabitse iyi de
Erken uyu düzelsin
Uyucam birazdan
Iste calısıyorsan duzelır calısmıyorsan cok zor
Erken uyu
Uyumalısın tm
Bu saatte uyusan ne olacak erken mi şimdi
Ben de 😂
Sende knk
azginlik basa vurdu
Gelmissin burada azginlik basa vurdu diyosun yuz yuze sorssm bu cevabi verebilir misin bana allah askina koy elini yuregine de ki haksizsin
Yuz yuze ne alaka neden diyemeyeyim senden korkmusum gibi bir durum olmus da boyle soruyorsun. Ayrica ironi oylesine yazdigim troll bir cevapti ciddi degil yani genelde herkes saat gec olunca oyle yazdigi icin salladim bende bir seyler. Herkese bu kadar sert cikisma, senlik bir durum yok sana veya ailene falan da bir sey dememisim kendi adima bir sey yazmisim ne diye ana baci girersin. Bence haksiz olan sensin, bir ozurunu beklerdim acikasi ama yinede sen bilirsin..
Pardon kanka ama verdigin cevap normal degil herkes diyor diye de etik degil haberin olsun
Sana bir sey dememisim zaten knk kendimle ugrasiyorum sadece farki gor yani. Sende burada cokta yeni sayilmazsin artik goruyorsundur herkesteki bu troll cevaplari yani benimkine bir kere yazmisim bu kadar takilman bi tuhafima gitti baskalari full troll takiliyor yardiriyor hic bir sey diyen yok ama ben...
Ugrasamicam
JAKQNAKWNAKWNIABQ
Sana da iyi geceler🤣🤣🤣
Oyuna gircem de
Eyvallah baş tacısın 👑
👉👈 uu hoşuma gitti skdbdonskd
Yok la animeci değilim hayatımda izlemedim
Gerek yok valla oyuna gircem dedim şarj kalmadı sjktir et lanet olsun sibsksndkd
Uyumuyom gel sohbet edek sksbdknd
Yooo
Ehh idare eder senden naber
Canım sıkıldı ya evde yatıyorum sıkılıyorum bunalıyorum işler başlıyor daha da geriliyorum snvdkwnsk
Tarla kendi işim yeşillik ekip biçip satıyoruz işte
Hep erken kalkmak yok 8.30 da bile gitmişliğim oldu işime nasıl gelirse
Bazen çok erken de gitmişliğim oldu yani
Sen uykuda ölme dikkat et
Öğleden sonra gel sen
Cüş işin gücün okulun mokulun yokmu
Allah'tan tarla yoktu oruçta yoksa geberirdim geçen sene tarlaya gidiyordum oruçlu
Ne köyü la ilçe maydanoz ektik bu sene nane var tereotu ekecez tereotundan sonra siyah reyhan ekicez
Hayır dereotu ayrı tereotu ayrı dereotu cacika ayrana salataya falan koyarsın tereotunu yemekle birlikte yersin falan acıdur
İç Anadoluda değilim
Yok ikisi ayrı bitki
Baban ne alaka la
Bilmiyorum
Benim bu saaten sonra illaki bir cigara içmem şart
Kshskdnskdnd
Daha garpuz kescektik aksbsknd
Gel la karnabahar keselim jsbskdndkd
Ahahahaha olm gitme la konuşacak kimim kimsem yok garibanim ben sksbdondd
Peki peki
Özelden yazimmi
Yazıyom