Merhaba babama mide kanseri teşhisi konuldu midesinin hepsinin alınacağı söylendi çünkü sıkıntılı bölge üst taraftaymış şu an evre hakkında bilgi vermediler ameliyattan sonra belli olur dediler bu süreci yaşayan var mı yaş 59 psikolojik olarak nasıl sağlam duruyorsunuz
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim yakın akrabam da benzer bir süreçten geçti, psikolojik olarak ayakta kalmak gerçekten zor tabi ama babanla birlikte bu süreci atlatabilirsiniz, destek olmak en önemli şey galiba, moralinin vždy yüksek olması gerekiyor, ben babamın bu süreci atlattığını görünce çok sevindim, umarım baban da bu zor süreci başarıyla atl
Çok teşekkür ederim evet her zaman yanındayız zaten konuşuyoruz anlatıyoruz ama 5 ay önce kardeşini bu hastalıktan kaybetti o yüzden daha çok zorlaşıyor durum sizin süreç nasıldı midesinin hepsi mi alındı tedavi nasıl oldu
ameliyat olması çok iyi bir şey aslında. benim bir akrama 70li yaşlarındayken mide balonu takılmıştı şu an hiçbir sorunu yok. yine başka bir yakınımın midesi alındı biraz zayıfladı ama bildiğim kadarıyla durumu iyi. size de çok çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşur
Çok teşekkür ederim neden midesi alındı acaba
rica ederim. mide kanseri olduğu için alınmıştı kaçıncı evreydi bilmiyorum, bir süre kemoterapi de gördü ama ameliyat öncesi mi sonrası mı pek bilmiyorum
Çok teşekkür ederim bu dönemde böyle şeyler okumaya ihtiyacım var
ne geliyorsa allahtan geliyor siz içinizi ferah tutun. inşallah onun süreci de güzel olacak
Teşekkür ederim umarım inanıyorum iyi olacak 🙏
aminnn 🩷
🙏💙
Çok geçmiş olsun bizim bir tanıdığımız da mide kanseriydi ameliyat oldu şu an iyi 10 yıldır ameliyat olmuş
Çok teşekkür ederim atlattı mi midesi mi alındı
Midesi alındı ve şu an gayet iyi yeme içmeye dikkat ediyor
Şimdiden biz dikkat etmeye başladık babamin zaten çok yemekle arası yok o yüzden yeme içmeye şimdiden dikkat ediyoruz
Dikkat edin imtihan dünyasıdır, bir akrabamız hasta olduğunda hemen aklımıza ölümü geliyor sen öyle kötü düşünme, ölümün hastalıkla alakası yok
Evet biliyorum ben iyileşecegini düşünüyorum ama onu öyle görünce bazen dayanamıyorum
Onu öyle üzgün görünce sağlam duramıyorum çünkü aklına sürekli kötü geliyor onu teselli ediyoruz sürekli
Kıyamam anne ve babadır bilirim ama dua edip sabırdan başka çaremiz de yok
Senin yaş kaç çok dert edersen sende de hastalık çıkar