Yüzümde ufakları aldırmayı düşünüyorum ama benim korktugum parmak aramda ayak ufacık doktora gittim dedim burada ben olur mu yok olur nadir olur küçük sorun değil dedi ama detaylı bakmadı
Ya melanom diye bile cilt kanser var benlerde oluyor yani benin normal yuvarlak küçük değilse riskli ya da değişiyorsa büyüyürsa küçülüyorsa rengi şekli
Yok bendekiler hep aynı sadece böyle garip yerde olanlar var genelde doğuştan ayak parmak aramda vardı araştırdım korktum doktora gittim ama böyle yakınlaştıran aletiyle bakmadan bu küçük önemli değil senede bi baktır dedi tatmin olmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende var baya, yıllar önce kontrol edilmesi gerekiyor dediler birkaç kez baktırdım bir sorun olmadığını öğrenince saldım yani
Bende de var hangi birini edeceğiz parmak aramda bile küçük koyu siyah var asla büyük yok ama var yani yüzünde ufak bir 10 tane vardır
Benleri takip etmek gerekir. Eger renklerinde koyulasma ya da cogalma varsa acilinden cildiye dr'na
Takip ediyorum ama anlamıyorum ki bir tane vardı ayak parmak aramda küçük gösterdim küçük sorun yok yılda bir baktırabilirsin dedi tatmin olmadım
Geçenlerde denk geldim bir makaleye ilerleyen süreçte bazı sıkıntılar oluşturuyormuş bilmiyorum ama şu an aklımda değil ne oldukları
Benler mi
Yüzümde ufakları aldırmayı düşünüyorum ama benim korktugum parmak aramda ayak ufacık doktora gittim dedim burada ben olur mu yok olur nadir olur küçük sorun değil dedi ama detaylı bakmadı
Beniç annem ve babamda var ama sağlık açısından bişey yok
Genelde olmuyor ama araştırınca korktum bende de var
Et beni var ama sıkıntı yaşamıyorum birde çok sayılmaz tek tük vücumda var
Benim vucutta az ama yüzde ufakları var birde ayak parmak ta ufak
Yani bir sıkıntı yaratmıyor benimde yüzümde var iki tane sırtımda var omuz bölgemde sıkıntı yaşadın mı sen
yüzümde var da sanki çoğalmış boyun ve göğüs arasında da var
Sorun oluyor mu
Sadece görüntü kirliliği
Ay tek sorun o olsa iyi
Başka ne duydun ki
Ya melanom diye bile cilt kanser var benlerde oluyor yani benin normal yuvarlak küçük değilse riskli ya da değişiyorsa büyüyürsa küçülüyorsa rengi şekli
Bende de ayak parmak aramda küçük bir tane var takıntı oldu bi kere doktora göründüm küçük yolda bir kontrol ettir dedi ama pek bakmadı bile
Aslında bütün benler riskli, benlerde açık yara oluşursa kanser gibi yayılıyormuş
Evet ama geneli iyi huylu da insan korkuyoru yoksa herkeste var
Benim vücudumda o kadar çok ben var ki hiç olmayacak yerlerde bile var😂
Sorun oluyor mu
Karaciğerle ilgili olabilir
Oluyor mu
Çoğalmaya başladıysa bir baktır
Yok bendekiler hep aynı sadece böyle garip yerde olanlar var genelde doğuştan ayak parmak aramda vardı araştırdım korktum doktora gittim ama böyle yakınlaştıran aletiyle bakmadan bu küçük önemli değil senede bi baktır dedi tatmin olmadım
Sorun olmaz korkmayın
Toplasan belki 10-15 tane anca vardır.
Uyudum uyandım
Var bir sorun yasamadim
Benim var. Psikolojim bozuk 😂
Bir sorun olmuyor ya
Var mı sende
Var evet