Sağlık 3 ay Çenem ağrıyor ölecek miyim? Unreachablee Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 🤕🤕 Güncellemeler3 ay dursun dünya başım dönüyor.. Çenem ağrıyor ölecek miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. ölmezsin 1 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 3 ay Sağlık konusunda 773 cevap paylaştı. Sanmam ama diş ile ilgili bişiyse bekletmeden bi göster 1 4 Yorumla Unreachablee 3 ay yoook dişim sağlam ama çenem agrioo xbkwjd Yorumla Rhaast 3 ay Zorladın mı bişi mi yaptın Yorumla Unreachablee 3 ay bilmiyorum kii cok uyiyorum diyemi acaba Yorumla Rhaast 3 ay Çenen yamulmuştur ters yatttıysan sakız çiğne kas gevşetici iç Yorumla
Liyann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Biz yine dedikodunun dozunu fazla kaçırdık da olabilir 🤦🏻♀️ 1 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Tam olarak neresi? 1 10 Yorumla Unreachablee 3 ay şu çene kısmı elimi bastırınca Yorumla bluefintuna 3 ay Çene ucu mu eklemi mi neresi yani Yorumla Unreachablee 3 ay çene diyince neresi oluyo kanka Yorumla bluefintuna 3 ay Çene oluyor ve çenen bir eklemden başlayıp Diğer ekleme kadar olan bölge Yorumla Unreachablee 3 ay işte orası, doktor musun Yorumla bluefintuna 3 ay boş ver valla iyilik yapcam iki saattir bir soruya cevap vermedin Yorumla Unreachablee 3 ay ya abi eklem agriyor iste napim cenemimi atim anlaman icin Yorumla bluefintuna 3 ay Tamam, oradaki Kas ağrıyor işte Yorumla Unreachablee 3 ay evet, niye Yorumla bluefintuna 3 ay Çeneni çok sıkıyorsun muhtemelen Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç de bir şey olmaz Allah'ın izniyle 1 0 Yorumla
m Melike12_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Goggleye sorduysan eğer öyle düşünmen normal 1 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Heeğ 1 6 Yorumla Unreachablee 3 ay ne diyosunuz doktor beeeğy Yorumla Canflow 3 ay Özleştik diyorum anam qewjkeqwjk Yorumla Unreachablee 3 ay bende bendee yavrum dhkwjshs Yorumla Canflow 3 ay Aboo ne diyoo eqwjkeqw Yorumla Unreachablee 3 ay abbboww gel sarilalim shwkjsjs Yorumla Canflow 3 ay geldim merak etme qewjkqew Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Ne yaptın ki? 1 3 Yorumla Unreachablee 3 ay susmadım Yorumla sıkıntıdanhepbunlar 3 ay E olur öyle sjsjsj Yorumla sıkıntıdanhepbunlar 3 ay Ne konuştun ki? Yorumla
Catboy99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sen ne anlatıyon ya 1 4 Yorumla Unreachablee 3 ay masal Yorumla Catboy99 3 ay Kanser geçirdim sen be düşün birde Yorumla Unreachablee 3 ay geçmiş olsun Yorumla Catboy99 3 ay Teşekkür ederim Yorumla
sunisssnd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Kıyamammm bu melek yüzlü şeytana 0 7 Yorumla Unreachablee 3 ay kıydılar 🥺🥺 Yorumla sunisssnd 3 ay Gel ben telafi ederim Yorumla Unreachablee 3 ay bu bi teklif mi yoksa 🫢 Yorumla sunisssnd 3 ay Davetiye gibi düşün Yorumla Unreachablee 3 ay nenenenee diyosunnn bekle iki dk hazirlanim Yorumla sunisssnd 3 ay Ekilince gelen pişmanlık hissi yrowowiruw Yorumla Unreachablee 3 ay miyavlama Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 3 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Serhhtt Takip Et Xper 6 Yaş: 109 3 ay gidicisin elveda 0 2 Yorumla Unreachablee 3 ay vedalaşmalaei hic sevmem Yorumla Serhhtt 3 ay vedalaşmadan güle güle öyleyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ölmezsin
Sanmam ama diş ile ilgili bişiyse bekletmeden bi göster
yoook dişim sağlam ama çenem agrioo xbkwjd
Zorladın mı bişi mi yaptın
bilmiyorum kii cok uyiyorum diyemi acaba
Çenen yamulmuştur ters yatttıysan sakız çiğne kas gevşetici iç
Biz yine dedikodunun dozunu fazla kaçırdık da olabilir 🤦🏻♀️
Tam olarak neresi?
şu çene kısmı elimi bastırınca