Son ikisini aynı anda yemekle beraber içiyorum ilk ikisinde aynı anda yatarken içiyorm (bunu söylemekten çok utanıyorum) idrarım siyaha kaçan koyu yeşil panikledim şu an iyi hissediyorum hastaneye gitmeli miyim yardım 🙏🙏🙏
Sağlıkla ilgilenenler baksın? hastaneye gideyimmi ne yapmalıyım panikledim?
Paramedik olarak söyleyeyim, panik yapmanı gerektirecek bir durum gibi durmuyor. Özellikle B vitamini içeren ilaçlar idrarı koyu sarı yeşil yapabilir. Demir ilaçları da renk değişikliğine neden olabiliyor. Ama eğer ki mide bulantısı, ağrı, baş dönmesi gibi şikayetlerin olursa hemen doktora görün.
Bunları sana doktor yazdıysa hepsini birden sorun olmaz kullan ama yatmadan önce değilim birkaç saat önce de kullan daha faydalı olur. Bir diğeri bol bol su içmelisin. İdrarında bence bahsettiğin gibi değil sana öyle gelmiş bol su iç dizedir rahatsızlığın yoksa
Devit-e idrar rengini degistirmez diğer Ferro Sanol gibi demir ilaçları genelde dışkıyı siyah yapabilir ama idrar konusunda aynı sey gerçeklesmez daha olası seyler var aksam yeşillik yediysen ya da idrar yolu enfeksiyonun varsa da yapar