Sağlık 3 ay Bazen kalp krizi geçirecek gibi çarpıntı oluyor, bunu yaşayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Astım ilacı sebep olabilirmiş,Başına böyle bir durum gelen var mı? Bazen kalp krizi geçirecek gibi çarpıntı oluyor, bunu yaşayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
starlab Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Bazenleri oluyor ben de. Bir süreliğine kalp duruyor ve yine atınca sanki kalp yerinden çıkacak gibi 0 4 Yorumla Soran 3 ay Bende durma hissi olmadı. Aniden hızlanıyor Yorumla starlab 3 ay Ben de durma hissinden sonra aniden hızlanıyor Yorumla Soran 3 ay Çok geçmiş olsun Yorumla starlab 3 ay Ecmain Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 563 cevap paylaştı. Ağır şeyler yediğim zaman oluyor genelde. Somon balığı özellikle. 0 0 Yorumla
BERKANNN06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 3 ay Son zamanlarda kalp krizi kalp sıkılması 🆚 gibi hastalıklar çoğaldı En büyük sebebi covid aşısından sonra olduğu söyleniyor 0 6 Yorumla Soran 3 ay Evet. O aşıyı olmadım ama oluyor işte Yorumla BERKANNN06 3 ay Hiçmi aşı olmadın Yorumla Soran 3 ay Evet Yorumla BERKANNN06 3 ay Ama zorunlu olmuştu o süreçte Yorumla Soran 3 ay Hayatıma mal oldu zaten. Üniversiye ara vermek zorunda kaldım. Bursum kesilince babam göndermedi. Yorumla BERKANNN06 3 ay O dönemde varmıydı bursluluk iptali Yorumla
AristokratBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Her zaman mı oluyor arada mı 0 5 Yorumla Soran 3 ay Nadiren Yorumla AristokratBey 3 ay O bendede oluyor çok ciddi sıkıntı yoksa arada olur ama etkiliyorsa hayatını doktora görün Yorumla Soran 3 ay Kardiyoloji değerlerimin normal olduğunu söyledi.Ama ister istemez korkutuyor Yorumla AristokratBey 3 ay Arada olur bendede biliyorum ürpertir insanı kardiyoloji normak dediyse sorun yok Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazenleri oluyor ben de. Bir süreliğine kalp duruyor ve yine atınca sanki kalp yerinden çıkacak gibi
Bende durma hissi olmadı. Aniden hızlanıyor
Ben de durma hissinden sonra aniden hızlanıyor
Çok geçmiş olsun
Ecmain
Ağır şeyler yediğim zaman oluyor genelde. Somon balığı özellikle.
Son zamanlarda kalp krizi kalp sıkılması 🆚 gibi hastalıklar çoğaldı
En büyük sebebi covid aşısından sonra olduğu söyleniyor
Evet. O aşıyı olmadım ama oluyor işte
Hiçmi aşı olmadın
Evet
Ama zorunlu olmuştu o süreçte
Hayatıma mal oldu zaten. Üniversiye ara vermek zorunda kaldım. Bursum kesilince babam göndermedi.
O dönemde varmıydı bursluluk iptali
Her zaman mı oluyor arada mı
Nadiren
O bendede oluyor çok ciddi sıkıntı yoksa arada olur ama etkiliyorsa hayatını doktora görün
Kardiyoloji değerlerimin normal olduğunu söyledi.
Ama ister istemez korkutuyor
Arada olur bendede biliyorum ürpertir insanı kardiyoloji normak dediyse sorun yok
Teşekkür ediyorum
Panikatakda olabilirsin
Limonlu su ic