Var ve kabız gibi değil ama çıkmıyor neden 4 gündür duphalac içtik zeytin yağı içtim yok
3 ay
Var ve kabız gibi değil ama çıkmıyor neden 4 gündür duphalac içtik zeytin yağı içtim yok
Suyu az içiyorsun bide oruç tutuyorsan sadece akşam yenilen yemek daha çok kabız yapıyor. Yemek yedikten 1 saat sonra da su iç. Her 2 saatte 1 bardak su iç.
Tutmuyorum kı şu aralar suyuda çok ıcıyorum bence herzamankı gıbı
Hmm, peki sancı giriyor mu mesela bağırsağın tam ortasında ara ara gelen keskin bir sancı olur gelir gider sürekli
Yo hıc gırmıyor
Hmm o zaman evet kabızlık var. Bakteriyel enfeksiyon var mı diye ondan sormuştum. O zaman kayısı ye biraz iyi gelir, kahve kola falan içme, sulu yemekler ye, şekeri azalt biraz çünkü bağırsakta şeker dışkı ile yapışkan hale gelebiliyor. Elma ye özellikle kabuğunu soymadan. Marketten kefir al probiyotik bakteriler de bağırsağa iyi gelir. Muhtemelen iftardan 3 saat sonra gelir büyük.
Oruç degılım kı ztn
Cevap
9Cevap
hindistan cevizi yağı dene 1 yemek kaşığı. duphalac zaten birkaç gün üst üste kullanılıyor
Bakalım ya bı kaç gün daha yoksa zaten dayanamam çünkü var olan bir şey ıcerıdd nasıl durucak
Huzursuz bağırsak olabilir
Lavman yapman gerekiyor lavman dan gerisi yalan
lavman yapman gerekiyor
Lavman yapman gerekecek
Sanırım
Neden böyle oldu ki
Bılmıyorum
Kaç yaşındasın
18
Yediğin şeylerden dolayı oluyor herhalde sık sık olur mu
Hyr
Lavmana dayanabilecekmisin
merhaba knk lavman dene iyi olacaksın
Sandıım sonu o sekılde bıtecek
bence lavman yap kötğ bir durumu yok zaten boş yere şlaç alma
açıldı mı bok yolu knk? bak zorlama eger bagırsaklara zarar verırsen ameliyatı ölümle sonuclanıyor haberın olsun
Nasıl zarar vereyım
zarar verme yanı dıyorum knk
Kabızlık oooo kaysı kurusu ye
Kaysı ye
Sen bi dr gorun
Ya bu durumdan doktora gıtmek bıraz tuaf gelıyır
Ne yapıcak oda en fazla llavman yazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?