Hayır bence değil. Sadece önceki halinden farklıysa, sperm eskiye göre daha az geliyorsa ve ağrı varsa, kanalda daralma tıkanma vs gibi bişey olabilir diye dedim
Hayır nette sağlıkla ilgili doktorların yazıları var YouTube videoları vs.. Toplar kelimesi de bazı yabacı makalelerde Türkçeye çevirince öyle çıkabiliyo
Kızlar Ne Diyor
Yani Bi sağlık sorunun yoksa gerek yok
Şekli top top değil
Ereksiyon veya spermde sorun var mı? Spermin az geliyo mu? Ya da ağrı acı vs
Evet sperm az geliyo
Ve sol topum agriyo
Hmm doktora git o zaman
Yani top top olmaması riskli mi
Hayır bence değil. Sadece önceki halinden farklıysa, sperm eskiye göre daha az geliyorsa ve ağrı varsa, kanalda daralma tıkanma vs gibi bişey olabilir diye dedim
Sen nerden bikiyosun bunları baya bilgili birisine beznsiyosun
Nerden bikiyosun
Genel hayat tecrübesi ve sağlık konularında araştırma merakım diyeyim. Çok araştırırım herşeyi
Peki topları ilk benden mi duydun
Hayır.. Daha önce böyle makalelere bakmıştım
Nasıl testise top denmesini makalelerden mi gördün
Merak ettimm
Hayır ama insanlar genelde bu terimi kullanıyorlar.. Değişik değil yani
Erkeklerden mi duydun ortamda vs yoksa instada videolardan vs mi gördün
Hayır nette sağlıkla ilgili doktorların yazıları var YouTube videoları vs.. Toplar kelimesi de bazı yabacı makalelerde Türkçeye çevirince öyle çıkabiliyo
Evet yabacılar genelde toplar diyo sence hangi tabir güzel tassk mı yoksa toplar mı
Bide sağlık bilgilerine karşı Ilgın mi var
Evet sağlıkla ilgili herşeye ilgim var..
Peki ben nasıl iyileşebilirim toplarım küçük ve pipim çok kalkmıyo bu sorunu nasıl çözebilirim doktora vs gidiyorum ama zamana bağlı dedi
Zamana bağlı dediyse bekle. Kontrollere git. İlaç verdiyse kullan.. Doktora güven
mastürbasyon yapmaya çalıştım toplarım çok acıdı çok mu zorluyorum
Bide herkes erkekliğin bitti diyor
çok küçük kestane ya
Nasıl olması lazım sana göre büyük olması icin
Bak moralim bozuldu şimdi çok mu küçük