Sağlık 3 ay Göz kanlanması kaç günde geçer, soğuk kompres ve çay demi gerçekten işe yarar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gözüm kanlandı soğuk kompres falan yapıyorum. Dünkü kanlanma dağılmış ama rengi açılmış damarların. Tahmini ne zaman geçer. Çayın demini pamukla koymak işe yarar mı? Göz kanlanması kaç günde geçer, soğuk kompres ve çay demi gerçekten işe yarar mı? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Çay demi işe yarar her sabah akşam pamuk ile gözünü temizle 1 3 Yorumla Soran 3 ay Eve gidince deneyeceğim annem de öyle yapardı küçükken makyaj pamuğuna sürüp yatayım Yorumla Unuturmubikadınn 3 ay Üstünde bekletsen biraz yeter ama ılık olsun Yorumla Soran 3 ay Öyle yapacağım eve gideyim de soğuk uygulamaya dadevam Yorumla
Öforik_Yay Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Geçmiş olsun. Kanlanmadan kastın kızarıklık ise bi kaç günde geçer. Eğer kan oturduysa 15-20 günü bulur geçmesi 0 4 Yorumla Soran 3 ay Damar damar kızarıklık. Kan oturma görüntüsü değil ama gözüm kırmızı duruyor işte. Bu yüzden iki gündür de göz makyajı yapmıyorum Yorumla Öforik_Yay 3 ay O zaman 2-3 güne geçer. Damla kullanmanı tavsiye ederim Yorumla Soran 3 ay Göz kanlanması yardım edin? ↗Görüntü böyle. Ne diyerek damla alayım 2. Gündeyim belirgin damarların rengi açıldı ama yayıldı Yorumla Öforik_Yay 3 ay Yoğun bi kızarıklık. Antibiyotik +steroid damla kullanmalısın Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Göz kuruluğu da vardır muhtemelen göz doktoruna gitsen damla verebilir. 0 8 Yorumla Soran 3 ay Yok hiç olmaz bende. Asidik zararsız sıvı kaçtı ve sonuç Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 3 ay Limon suyu mu? Asidik zararsız göze ve kanlanma yapma durumu çok çelişkili Yorumla Soran 3 ay Göz kanlanması yardım edin? ↗ aynı böyle duruyor Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 3 ay Ne denli zararlı bir asitse çok fazla reaksiyon vermiş bi acile falan görün derim Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 3 ay Rica ederim ne demek, çok geçmiş olsun Allah Ramazan'ın hürmetine şifa versin inşallah :) Yorumla Soran 3 ay Amin inşallah ama bana ders oldu Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 3 ay Bak merak ettim şimdi ne sürüldü Yorumla
Rookiehill Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Gözün neden kanlandı öncelikle onu öğrenmek lazım sonrasında tedavi yap 0 11 Yorumla Soran 3 ay Asidik bir sıvı kaçtı yıkadım ama kızardı yayıldı soğuk kompres falan derken Yorumla Rookiehill 3 ay Acile git ya da göz doktoruna dediğin gibi asidik bir şey ise zarar vermiş olabilir Yorumla Soran 3 ay Kızarıklık var iyileşme aşamasında yayılırmış bende de öyle oldu. Görmede falan sorun yok Yorumla Rookiehill 3 ay O zaman yoğurt sür patates koy Yorumla Soran 3 ay Yoğurt djjddkdksld Yorumla Rookiehill 3 ay Evet göz kapaklarına sür faydası olur Yorumla Rookiehill 3 ay Mümkünse koyun yoğurdu dkdldjsl Yorumla Soran 3 ay Yok ben at yoğurdu koyacağım dkdksdos Yorumla Rookiehill 3 ay Molistan da mı yaşıyorsun dxljdldsj Yorumla Soran 3 ay Evet djdjjdkd Yorumla Rookiehill 3 ay Tamam bana da 1 kilo gönder u laş bana Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Alerji sonucu olduysa 3 4 günde geçer bende burun spreyi sıkmıştım burnuma gözüm alerji olmuştu 0 1 Yorumla Soran 3 ay Benim de ona benzer bir şey kaçtı sonrası bu Yorumla
Nedensizd Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çay demi işe yarar her sabah akşam pamuk ile gözünü temizle
Eve gidince deneyeceğim annem de öyle yapardı küçükken makyaj pamuğuna sürüp yatayım
Üstünde bekletsen biraz yeter ama ılık olsun
Öyle yapacağım eve gideyim de soğuk uygulamaya dadevam
Geçmiş olsun. Kanlanmadan kastın kızarıklık ise bi kaç günde geçer. Eğer kan oturduysa 15-20 günü bulur geçmesi
Damar damar kızarıklık. Kan oturma görüntüsü değil ama gözüm kırmızı duruyor işte. Bu yüzden iki gündür de göz makyajı yapmıyorum
O zaman 2-3 güne geçer. Damla kullanmanı tavsiye ederim
Göz kanlanması yardım edin? ↗
Görüntü böyle. Ne diyerek damla alayım 2. Gündeyim belirgin damarların rengi açıldı ama yayıldı
Yoğun bi kızarıklık. Antibiyotik +steroid damla kullanmalısın
Göz kuruluğu da vardır muhtemelen göz doktoruna gitsen damla verebilir.
Yok hiç olmaz bende. Asidik zararsız sıvı kaçtı ve sonuç
Limon suyu mu? Asidik zararsız göze ve kanlanma yapma durumu çok çelişkili
Göz kanlanması yardım edin? ↗
aynı böyle duruyor
Ne denli zararlı bir asitse çok fazla reaksiyon vermiş bi acile falan görün derim
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ne demek, çok geçmiş olsun Allah Ramazan'ın hürmetine şifa versin inşallah :)
Amin inşallah ama bana ders oldu
Bak merak ettim şimdi ne sürüldü
Gözün neden kanlandı öncelikle onu öğrenmek lazım sonrasında tedavi yap
Asidik bir sıvı kaçtı yıkadım ama kızardı yayıldı soğuk kompres falan derken
Acile git ya da göz doktoruna dediğin gibi asidik bir şey ise zarar vermiş olabilir
Kızarıklık var iyileşme aşamasında yayılırmış bende de öyle oldu. Görmede falan sorun yok
O zaman yoğurt sür patates koy
Yoğurt djjddkdksld
Evet göz kapaklarına sür faydası olur
Mümkünse koyun yoğurdu dkdldjsl
Yok ben at yoğurdu koyacağım dkdksdos
Molistan da mı yaşıyorsun dxljdldsj
Evet djdjjdkd
Tamam bana da 1 kilo gönder u laş bana
Alerji sonucu olduysa 3 4 günde geçer bende burun spreyi sıkmıştım burnuma gözüm alerji olmuştu
Benim de ona benzer bir şey kaçtı sonrası bu
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Göz alerjin mi var