20'lik dişimde de çürük var doktora gittim iltihap ve ağrı kesici hapı verdi kullanıyorum dün geceden beri geçmiyor şişti. Özel doktora gitsem çare olur mu acaba? 🤢
3 ay
Çektirmeden kanal tedavi olmadan ya da iltihap gitmeden ağrı geçmez özele gitsen de anca çektirirsin ya da kanal tedavi yapar devlet te yapar bunu ama gerek duymamış demekki
Bana tavsiyen ne peki
Devlet gerek duymaması dişin çoğunluğunun sağlam olduğunu gösterir. Onun için çektirmek mantıklı değil antibiyotiği düzenli kullan geçecektir. Çok dayanılmaz gibiyse ben olsam kanal tedavi ile sinirleri aldırırdım dayanılmıycak gibiyse tabi yani bunu devlet te yapar özele okadar para bayılmaya gerek yok
Sinirleri aldırsam sorun olur mu yani kanal tedavisi riskli mi
Sinirleri yanlış alıninca ağızda uyuşma kalıcı hasar diye duymuştum ondan
Cevap
2Cevap
Antibiyotik ve ağrı kesici hafifletir tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz ağrıyan bölgeye sarımsak koyabilirsiniz
Sarımsak fayda eder mi
Eder
Teşekkür ederim
Rica ederim
Özele gitsen de aynısı olacak. Önce o şişliğin, ilthitabın gitmesi gerekiyor ki ilaç verme sebebi bu. Şişlik inince ne olur bilmem
Çekilcek demişti ama diş kalmicak bu seferde
Çekilme mevzusunu bilmem ama genelde iltihabın erimesi beklenir, sonra tedavi uygulanır.
Antibiyotiğini kullanmaya devam et bence iltihap geçince, özel olarak DentGroup var oraya git çekim yaptır doktorları falan çok iyi fiyat olaraktan da gayet uygun orayı tavsiye ederim
Dediğin yer hangi ilde
Kesinlikle değer. 10 dk da kurtuluyorsun
Neden ki iltihap var bu arada ağrı devam ediyor 🥹
Antibiyotik verir kullanırsın. Ondan sonrası kolay
Kullanıyorum ama ağrı devam ediyor ağrı kesici hapı da vermesine rağmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?