Uzun süre beliniz sırtınız ağrımadan nasıl onunla yolculuk yapabiliyorsunuz, cevaplarsanız çok sevinirim
3 ay
Uzun süre beliniz sırtınız ağrımadan nasıl onunla yolculuk yapabiliyorsunuz, cevaplarsanız çok sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Skolyoz ve kifoz hastaları akülü tekerlekli sandalyede uzun yolculuklarda bel ve sırt ağrısını azaltmak için en önemli faktör, kişiye özel destekli oturma sistemleri ve düzenli pozisyon değişimidir. Ergonomik koltuk, yastık desteği ve postür kontrolü ağrıyı önlemede kritik rol oynar.
Bu konuda bilgim yok. Cok zor bir durum
Maalesef yatıp uzanmadan adam akıllı o ağrı geçmez bende skolyoz hastasıyım biliyorum yani o ağrıyı
Artık bıktım ağrısından yani
Evet zor maalesef
Doktor kontrollerine devam ediyormusun
Ben derecemi bilmiyorum ama seninki kaç?
Yok hiç baktırmadım
Benimki en son 27 dereceydi
Yok hiç baktırmadım
Neden kontrol ettirmedin bence ihmal etme
Fizyoterapistim ameliyata gerek yok dedi
Zaten ameliyat olmak için duruşun çok kötü olması lazım ve organlara baskı yapar hale gelmesi lazım
Ama ben genel olarak tam neresi ağrıyor biliyor musun belki söylersem beni anlarsın sırtımın tam ortası
Benim yanlış yazmışım
Aynen aynen hem orası hemde belde de bazen ağrı olabiliyor
Sırtın tam ortası en dayanılmaz olanı
Yok benim belde fazla hissetmiyorum da mesela bir yerde otururken arkama yaslandığım zaman aradan bazen 50 dakika bazen 1 saat geçiyor sırtımın tam ortası alarm vermeye başlıyor hemen uzanma ihtiyacı hissediyorum
Fizyoterapistim bir kere dokunmuştu oraya tam ortaya ey Allah’ım kabus gibiydi kabus ötesi bir şeydi
Evet evet ben sırtımı yaslamadan oturamıyorum zaten yaslanmadan oturursam 1 saat bile dayanamıyorum
Fizyoterapistim bir kere dokunmuştu oraya tam ortaya ey Allah’ım kabus gibiydi kabus ötesi bir şeydi
Benim dokunmadan ağrı olmuyorda yorgunluktan ve yaslanmadan oturmaktan oluyor
Geçen gün teyzemler gelmişti onlarla beraber 6 saat oturdum ama sırf onlarla oturmak için yani onları sevdiğim için oturdum o zaman da çok fena ağrıyordu ağrımıştı yani
Geçen gün teyzemler gelmişti onlarla beraber 6 saat oturdum ama sırf onlarla oturmak için yani onları sevdiğim için oturdum o zaman da çok fena ağrıyordu ağrımıştı yani
Evet olabilir
Senin başka rahatsızlığın engelin falan var mı
Yoksa sadece skolyoz mu
Bir de doğuştan yürüyemiyorum
Bir de bir şey soracağım belki bunu sen biliyorsundur sırtın aşağıları ağırmıyor o kadar ama tam ortası kabus
Yaa bende öyle bende doğuştan yuruyemiyorum
Bir de bir şey soracağım belki bunu sen biliyorsundur sırtın aşağıları ağırmıyor o kadar ama tam ortası kabus
Bende sırttan aşağılarda agriyor
Benim gibi serebral palsi hastası mısın yoksa sen de
Yok bende sadece kas hastalığından ve beynin oksijensiz kalmasından dolayı yürüyemiyorum
Gelişim geriliği var boyumda kisa
Hımm hastalığımız neredeyse aynı çıkacaktı
Hahah evet hastalığımız farklı olsada yaşadığımız hayat benzer olacağını düşünuyorum
Sen kaç yaşındasın
22 sen
Ben 25 yaşındayım
Hımm
Kabul etsene bir şeyler soracağım
Kabul ettim zaten hatta yazdım sana