Sağlık 3 ay Kimler uyuyacak ve yeni uyanan arkadaşlar? AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Ve migrenden uyuyamayan ben 🤕 Güncellemeler3 ay Gg Kimler uyuyacak ve yeni uyanan arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. ben uyandım geçmiş olsun abla 1 0 Yorumla
Asumelek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Botoks yaptir Migren botoksu çok sancılı migren ataklarimdan 4 aya yakın süredir kurtuldum 1 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 3 ay İftardan sonra uyumuşum yeni uyandım telefona bakayım diye şimdi tekrardan uyuyacağım 😂 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 3 ay Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk görseli görünce tırnak zannettim Uyumak için biraz zaman var 1 0 Yorumla
Hossohbet3435 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Güno.Geçmiş olsun 1 1 Yorumla AlininAnnesi72 3 ay Teşekkürler Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Geçmiş olsun kalbim susarsa uyurum 1 0 Yorumla
Tatlı_nur Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 3 ay 1 saat uyudum uyanmam sandım uyandım geri öyle 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 3 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eve yeni geldim kahve + sigara yapar uyurum 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oturacağım sahura kadar. 1 0 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% 3 ay Geçmiş olsun 1 1 Yorumla AlininAnnesi72 3 ay Teşekkür ederim Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 3 ay Sağlık konusunda 351 cevap paylaştı. Can sıkıntısı uyumadım 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Yeni uyandım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ben uyandım geçmiş olsun abla
Botoks yaptir Migren botoksu çok sancılı migren ataklarimdan 4 aya yakın süredir kurtuldum
İftardan sonra uyumuşum yeni uyandım telefona bakayım diye şimdi tekrardan uyuyacağım 😂
İlk görseli görünce tırnak zannettim
Uyumak için biraz zaman var
Güno.
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Ben uyuyamıyorum, sen uyu.
Geçmiş olsun kalbim susarsa uyurum
1 saat uyudum uyanmam sandım uyandım geri öyle
Ben uyuyorum birazdan
Daha erken bu saatte uyumam.
Eve yeni geldim kahve + sigara yapar uyurum
canım aşırı sıkkın