En kötü şey akıl ve fiziksel sağlığı kaybetmektir. Felç ve yatalak iseniz en kötü durumdasınız aklınız tamamen yerinde yoksa yaşamanız hayatınızı idame ettirebilmeniz çok zor. İnsanlar ruh sağlığı bozuk insana hele ki gençse eli ayağı tutuyor yapsın diye bakıyor ama bunu sadece yaşayan bilir. Panik atak anksiyete OKB ( takıntılar) majör depresyon ağıra çevirip ayağınızı kaydırıyor hafıza yok irade yok aklınız yok gibi unutkansınız haliniz dermanınız yok. Ruhsal olarak felç iseniz fiziksel felç geçiren birine göre çok az daha iyisiniz ama sizin de kolunuz kalkmıyor. Takma karamsar olma deyince düzelmiyor bu insanın elinde değil. Beyninizin işleyiş yapısında bozukluk var ve antidepresanlar hastalığı bitirmez eksik hormonları basar.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir sey olmaz kalk bir sigara ic.
Hayır her hastalık bir sebebi var görevini yapıp gider bende okp ve panik atak vardı kendim araştıra araştıra bitirdim
Allah bitirmiş biz araştırdık da ne oldu mevlam şifamıverdi kardeşim hayatım yandı benim
Öncelikle sakin ol kalıcı değil geçiçi bunu unutma sende nasıl başladı ne etki etti sürekli olumsuz düşünceler yaşıyormusun?
Üniversite ikinci sınıfta tetikledi 19 yaşındaydım şimdioldum 29
Doktor doktor gezdim imama dua okuttum bir sürü dua namaz fayda etmedi Allah rızası için yaptım amaAllah şifavermedi
şu an inan aklımdaki olumsuz düşünce gerçek değil vesvese umursamarak biter ben böyle bitirdim kuyuda yusuf'u alan allah beni bırakmaz hz yunus balık karnında alan allah var allah büyük dert küçük diyerek inanarak bitti
Maalesef evet ruhsal hastalık kötüdür ızıdırapla geçer hayat geçmiş olsun
Teşekkür ederim çaresi yok
Bin tane ilaç20 tane terapist gez bitiren bir şey yok sakinleştir ilaca bağımlı yaşatvar
İlaçlar sadece ruhsuz eder robotlaştırır pek faydası olmaz bir şeylerle meşgul olmak gerek
Bende obsesifim maalesef hayatı zorlaştırıyor anlamıyor insanlar da
Grip nezle gibi hafife alıyor yaşlı değilsen fiziksel bir şey yoksa sen halledersin güçlü ol şükret atlatırsın diyorlar ama öyle olmuyor
Evet maalesef birine anlatmaya da çekiniyorum
Ben dinlerim insanlar dinler gibiyaparlar kimsede Allah korkusu yok
Senin ne obsesifliğin var
Kuşku temizlik düzen hepsi ağır var
Allah kimseyi aklıyla sınamasın
Çok zor akıl ve ruh birbiriyle bağlantılı beyin işleyişi bozulunca ruha yansıyor hayatım yandı iş eğitim bir şeyim kalmadı artık
Ne oldu ki o kadar