Sağlık 3 ay Gözleriniz nasıl görüyor? M3rovha3lss Takip Et Guru Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İyi mi gözleriniz benim sağ gözüm aşırı bulanık gözlük mü takacağım acaba Gözleriniz nasıl görüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semihhx52 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Benimde sağ bulanık sol çok iyi görüyor ama sol sağa göre kötü göz muayenesinde sağ gözümle yazıları görememiştim 0 2 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Aynıığ Yorumla Semihhx52 3 ay Bana sağ taraf göz tembelliği demişti seninkide öyle olabilir Yorumla
Eczacı_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun gözlük verebilirler eğer bozukluk varsa. 0 6 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Gözlük istemiyorsam üf şu gözlerinde doğru düzgün tedavisi yok ya Yorumla Eczacı_06 3 ay Lens falan o zaman hemen karaları bağlama bir muayene olun. Yorumla M3rovha3lss 3 ay Evet 😌 Yorumla Eczacı_06 3 ay Geçmiş olsun tekrardan iyi geceler.🙏😊 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Teşekkür ederim iyi gecelerrrrr 😌 Yorumla Eczacı_06 3 ay Rica ederim.😊 Yorumla
Mizuu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Doktora gittim astigmat icin gözlük yazsin diye. Gozlerin harika yazamam dedi. 0 5 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Asigmat nasıl oluyor Yorumla Mizuu 3 ay Odaklanma problemi bulanik gormeye sebep oluyor ama goz bozuklugu degil farkli Yorumla M3rovha3lss 3 ay Ay ben de odaklanma problemi var ama gözüm bulanık basbayağı peki bu ne oluyor asigmat mi Yorumla Mizuu 3 ay Bilmiyorum onu doktor bilr bende astigmat cikoyor ama gozlerim iyi oldugu icin gozluk yazmıyorlar Yorumla M3rovha3lss 3 ay Anladım 🤔 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 3 ay Son zamanlarda acayip bozuldu bazen net göremiyorum. Eskiden kartal gibiydim neler oluyor bana 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 3 ay Sağ gözüm soldan kötü oldu, bir iki güne randevum var 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Keskin wolf bakışlıyımdır 0 10 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Maykümeel Yorumla Aristokratımsı 3 ay Bituful Yorumla M3rovha3lss 3 ay Pörtfek Yorumla Aristokratımsı 3 ay Emeyzink Yorumla M3rovha3lss 3 ay Wow Yorumla Aristokratımsı 3 ay Oowyeah Yorumla M3rovha3lss 3 ay Maykil ceksin 🤪😜🤪😜 Yorumla Aristokratımsı 3 ay Uyku saatim geldi sohbetine doyum olmuyorGutnaytt Yorumla M3rovha3lss 3 ay Gotmorning cňm Yorumla Aristokratımsı 2 ay Gutmornik kral Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% 3 ay Gece trafikte görmüyor Allah'a emanet 0 2 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Doktora git Allah' korusun hem kendi canını hem de insanların canını tehlikeye atma Yorumla Raisa3 3 ay Yavaş sürüyorum Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 3 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Astigmat olabilir ve lens de kullanabilir 0 6 Yorumla M3rovha3lss 3 ay Lens mi tek göze mi Yorumla çok_yaramazınız 3 ay Tek göze değildir emin ol ölçüm yaptır digerinde de çıkabilir bir şeyler Yorumla M3rovha3lss 3 ay Yaw yok öbür gözümle uzaktaki küçük yazıları bile okuyabilirim Yorumla çok_yaramazınız 3 ay Cihaza girmeden bir şey bilmek zor bakarsın yakında sorun çıkar Yorumla M3rovha3lss 3 ay Bizim ailede göz bozukluğu genetik ya Yorumla çok_yaramazınız 3 ay Hadi ya geçmiş olsun ama umarım değilse lens ile gözlük takamak sevmeye bilir Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. İyi sorun yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benimde sağ bulanık sol çok iyi görüyor ama sol sağa göre kötü göz muayenesinde sağ gözümle yazıları görememiştim
Aynıığ
Bana sağ taraf göz tembelliği demişti seninkide öyle olabilir
Geçmiş olsun gözlük verebilirler eğer bozukluk varsa.
Gözlük istemiyorsam üf şu gözlerinde doğru düzgün tedavisi yok ya
Lens falan o zaman hemen karaları bağlama bir muayene olun.
Evet 😌
Geçmiş olsun tekrardan iyi geceler.🙏😊
Teşekkür ederim iyi gecelerrrrr 😌
Rica ederim.😊
Doktora gittim astigmat icin gözlük yazsin diye. Gozlerin harika yazamam dedi.
Asigmat nasıl oluyor
Odaklanma problemi bulanik gormeye sebep oluyor ama goz bozuklugu degil farkli
Ay ben de odaklanma problemi var ama gözüm bulanık basbayağı peki bu ne oluyor asigmat mi
Bilmiyorum onu doktor bilr bende astigmat cikoyor ama gozlerim iyi oldugu icin gozluk yazmıyorlar
Anladım 🤔
Son zamanlarda acayip bozuldu bazen net göremiyorum. Eskiden kartal gibiydim neler oluyor bana
Sağ gözüm soldan kötü oldu, bir iki güne randevum var
Keskin wolf bakışlıyımdır
Maykümeel
Bituful
Pörtfek
Emeyzink
Wow
Oowyeah
Maykil ceksin 🤪😜🤪😜
Uyku saatim geldi sohbetine doyum olmuyor
Gutnaytt
Gotmorning cňm
Gutmornik kral
Gece trafikte görmüyor Allah'a emanet
Doktora git Allah' korusun hem kendi canını hem de insanların canını tehlikeye atma
Yavaş sürüyorum
Astigmat olabilir ve lens de kullanabilir
Lens mi tek göze mi
Tek göze değildir emin ol ölçüm yaptır digerinde de çıkabilir bir şeyler
Yaw yok öbür gözümle uzaktaki küçük yazıları bile okuyabilirim
Cihaza girmeden bir şey bilmek zor bakarsın yakında sorun çıkar
Bizim ailede göz bozukluğu genetik ya
Hadi ya geçmiş olsun ama umarım değilse lens ile gözlük takamak sevmeye bilir
iyi görüyor
İyi sorun yok
Bir problem yok
Şükür iyi