Sağlık 3 ay Yüzümde yanma hissi neden olur, neyin belirtisi olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler3 ay Regl olmuyacam ama yüzümde yanma var sonra nedensiz bi sinir duygusalık var heran birine bağıracak gibi bi halldeyim Yüzümde yanma hissi neden olur, neyin belirtisi olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Bu elektriklenme gibi bir his mi yoksa sadece yanmami 0 3 Yorumla Soran 3 ay Sadece yanma hatta yanaklarım hafif kızarmış Yorumla darkcastle34 3 ay Benimkinden farkli bir konuymus yanlis yonlendirmek istemem Yorumla Soran 3 ay :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Biri sana sağlam sövüyor 1 4 Yorumla Soran 3 ay Kim sövücek ya Yorumla Cevap sahibi 3 ay Nebilim ben düşmanların 😂 Yorumla Soran 3 ay Yok ya ben millete söverim kdkdkfk Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sen sövdün için ozaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Libidosal sorunlar 1 8 Yorumla Soran 3 ay Bu olabilir bazen aklımdan gsçiyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Muhtemelen o yüzden zaten kan akışı hızlandığı için öyle bir oluyordur Yorumla Soran 3 ay Ha anladım sağol Yorumla Cevap sahibi 3 ay Patlat bı 31 geçer hjsjjs Yorumla Soran 3 ay 😂 olmaz Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neden 😂 Yorumla Soran 3 ay Ramazan mümin kardeşim çapsız abidin ndndndj Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yav sanki ramazan da olmuyor o iş yabancı yok biz bizeyiz ayrıca sahura kadar yolu var jsjjsks Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Ne ywdin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Seker olabilir 0 33 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hamile olabilirmisin Yorumla Soran 3 ay Ne hamilesi knk cinsel hayatım yok bakireyim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Saka yapiyorum yaaaGizli seker olabilir ya da stres vs mi var Yorumla Soran 3 ay Stres değilde üzerimde bi sinir var belki ondandır Yorumla Cevap sahibi 3 ay Oda etkiler ama. Sebbei nedir bu sinirin Yorumla Soran 3 ay Valla bilmiyom ki çevremdeki herkesr karşı sanki bi öfkem var gibi galiba beynim sakinlik istiyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yasin kac. Meslek ne senin Yorumla Soran 3 ay 20 üni okuyorum ya Yorumla Cevap sahibi 3 ay Okul mu stres yaptiriuor. Bolum ne Yorumla Soran 3 ay Sosyal hizmet okuldan bunaldım ya birde aile evinde okuyorum bölümğ sevmiyom zaten üstüne birde ramazan saçma sapan hoca tripleri çekiyoruz sürekli bir bırakma noktasına geliyorum bu 1 aydır daha da artı Yorumla Cevap sahibi 3 ay Her sey ust uste geldi desene...Aile evin de unv okumak zor yaaa...Hangi sehirdesin Yorumla Soran 3 ay Evet maalesef antalya ama ilçesindeyim ben Yorumla Cevap sahibi 3 ay Antalyanin her yri guzel ya2. yil yasadim. orada Yorumla Soran 3 ay Cennet ya neresinde yaşadın Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kepezde. idi isyeri ev. Yazlari korkutelinde kaldim. Serin oluyor😃😃 Yorumla Soran 3 ay Korkuteli biraz köy gibi kalıyorda kepez yine normal Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sen neresi.Korkuteli yayla ama. Yazin tam kalmalik. Yorumla Soran 3 ay Alanya Yorumla Cevap sahibi 3 ay Alanya ya da cok geldim. Alanya kuck degil ayrica Yorumla Soran 3 ay Değil zaten büyük eskiden antalya bize bağlıymış liman olunca antalya büyümüş tabi biz ilçe olmuşuz ah kdkdkdj Yorumla Cevap sahibi 3 ay 😃😃😃😃 kader iste Yorumla Soran 3 ay Sen nereliydin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ankara ben Yorumla Soran 3 ay Güzel Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sevgilin yokmu Yorumla Soran 3 ay Var Yorumla Cevap sahibi 3 ay Gorus onla stres at Yorumla Soran 3 ay Oda üni de ya bayrama gelir Yorumla Cevap sahibi 3 ay Uzaklarsa yaniii Yorumla Soran 3 ay Hıhı Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ne suredir sevgilin Yorumla Soran 3 ay Yeni ya Yorumla Cevap sahibi 3 ay Nerden tanistin Yorumla
şaşkınbakkal987 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 3 ay Ergenlik 1 1 Yorumla şaşkınbakkal987 3 ay Mastürbasyon yap düzelir Yorumla
mertkaya123456 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 3 ay Krem mi sürdün? 0 3 Yorumla Soran 3 ay Sabah yanma vardı dışarı çıkmadan nemlendirici güneş kremi sürdüm yanma geçti şimdi sildim onları yine yanıyor Yorumla mertkaya123456 3 ay Yastık kılıfını da değil Yorumla mertkaya123456 3 ay Değiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu elektriklenme gibi bir his mi yoksa sadece yanmami
Sadece yanma hatta yanaklarım hafif kızarmış
Benimkinden farkli bir konuymus yanlis yonlendirmek istemem
:)
Biri sana sağlam sövüyor
Kim sövücek ya
Nebilim ben düşmanların 😂
Yok ya ben millete söverim kdkdkfk
Sen sövdün için ozaman
Libidosal sorunlar
Bu olabilir bazen aklımdan gsçiyor
Muhtemelen o yüzden zaten kan akışı hızlandığı için öyle bir oluyordur
Ha anladım sağol
Patlat bı 31 geçer hjsjjs
😂 olmaz
Neden 😂
Ramazan mümin kardeşim çapsız abidin ndndndj
Yav sanki ramazan da olmuyor o iş yabancı yok biz bizeyiz ayrıca sahura kadar yolu var jsjjsks
Ne ywdin
Seker olabilir
Hamile olabilirmisin
Ne hamilesi knk cinsel hayatım yok bakireyim
Saka yapiyorum yaaa
Gizli seker olabilir ya da stres vs mi var
Stres değilde üzerimde bi sinir var belki ondandır
Oda etkiler ama. Sebbei nedir bu sinirin
Valla bilmiyom ki çevremdeki herkesr karşı sanki bi öfkem var gibi galiba beynim sakinlik istiyor
Yasin kac. Meslek ne senin
20 üni okuyorum ya
Okul mu stres yaptiriuor. Bolum ne
Sosyal hizmet okuldan bunaldım ya birde aile evinde okuyorum bölümğ sevmiyom zaten üstüne birde ramazan saçma sapan hoca tripleri çekiyoruz sürekli bir bırakma noktasına geliyorum bu 1 aydır daha da artı
Her sey ust uste geldi desene
...
Aile evin de unv okumak zor yaaa...
Hangi sehirdesin
Evet maalesef antalya ama ilçesindeyim ben
Antalyanin her yri guzel ya
2. yil yasadim. orada
Cennet ya neresinde yaşadın
Kepezde. idi isyeri ev. Yazlari korkutelinde kaldim. Serin oluyor😃😃
Korkuteli biraz köy gibi kalıyorda kepez yine normal
Sen neresi.
Korkuteli yayla ama. Yazin tam kalmalik.
Alanya
Alanya ya da cok geldim. Alanya kuck degil ayrica
Değil zaten büyük eskiden antalya bize bağlıymış liman olunca antalya büyümüş tabi biz ilçe olmuşuz ah kdkdkdj
😃😃😃😃 kader iste
Sen nereliydin
Ankara ben
Güzel
Sevgilin yokmu
Var
Gorus onla stres at
Oda üni de ya bayrama gelir
Uzaklarsa yaniii
Hıhı
Ne suredir sevgilin
Yeni ya
Nerden tanistin
Ergenlik
Mastürbasyon yap düzelir
Krem mi sürdün?
Sabah yanma vardı dışarı çıkmadan nemlendirici güneş kremi sürdüm yanma geçti şimdi sildim onları yine yanıyor
Yastık kılıfını da değil
Değiş