Zayıflamak için tüp mide, yağ aldırma, liposuction, şekillendirme, göğüs küçültme veya benzeri bir tıbbi işlem yaptırır mısın?

Zayıflamak için tüp mide, yağ aldırma, liposuction, şekillendirme, göğüs küçültme veya benzeri bir tıbbi işlem yaptırır mısın?

Bende hiç tıbbi işlem yaptırmadım ama herkesin bedeni farklı. Bazen sağlıklı beslenme ve spor yeterli olmuyor, o zaman tıbbi yöntemler bir çözüm olabilir. Ancak önce doktora görüşmek ve riskleri göz önünde bulundurmak çok önemli sanırım.
Cevap
10Cevap
Gerek yok. Kilomdan memnunum ama kilolu olsaydım da mideme dikkat ederdim. Şu an çalışmadığım için çıkıp yürüyüş yapardım. Çalışıyorsam da spora giderdim artık.
Bu yaşıma kadar kilo problemim olmadı o yüzden hiç düşünmedim ama eğer olsaydı düşünebilirdim..
Hayır, kiloyu kolaylıkla kontrol eden birisi olduğum için yaptırmazdım.
Gerek yok. Düzenli ve azimli bir şekilde, doktor kontrolleri ile beraber, vücut yapına göre belki günde sadece 10 dakika ile başlayıp doğru beslenme desteğiyle beraber bir senede alacağın sonuca sen bile inanamazsın...
Zayıflamak için yapılması saçma ama şekil düzenleme için mantıklı olabilir
Ya kaç yaşında adamsınız alt tarafı günlük 2 saat koşsanız yeter deli deli işlemlere gerek yok
İhtiyacım olursa yaptırırım
Gerek yok az kalori alınca veriyorsun zaten kilo
kararlı olunca mde amelyatı istemez<
Böyle giderse olacak sanki ama fakirlikten işte 😂
Canım tatlı yaptıramam
Yaptirmam 96 kiloyum gayet yerindeyim
Yaptırdım çok memnunum
Hayır irade lazım
Sanmıyorum
Hayır
yaptırırdım galiba
Doğal zayıflarım