Ya da yakınlarınızda olan var mı? Samimi yorumlar bekliyorum?
3 ay
Hemoroidi ameliyat etmiyorlar artık. Hemoroid memesini boğuyorlar dibinden ve yok oluyor. Ve bazılarını da lazerle yok ediyorlar. Biliyorsunuz ki bi iç hemoroid var , bir de dış hemoroid. En zoru iç hemoroid. Bir bardak dahi kola içmeyin hemoroidin baş düşmanıdır kola..
Cevap
10Cevap
Ankara'da bir doktor var google a götçü mevlüt yazınca çıkıyor direkt ordan bakabilirsin 😂
Şahit oldun mu hastalarına
Valla adam işin piri bu kadar iyi olmasa google a bile yazınca çıkmazdı heralde hdjdjdk teyzem anal fissür ameliyatı oldu onda kçının üstüne oturamıyodu iyi şimdi
Çok geçmiş olsun. Tamamen kurtuldu mu?
Ameliyattan sonra kaç gün bağırıp çağırdı
Valla hemen iyileşti diye hatırlıyorum birkaç sene oldu
İyi çok şükür
oldum. ara ara da geçiriyorum ne yapacağını bildikten sonra ameliyatlık olmazsın.
Basur oldu ama ameeliyat olmadan kendi yöntemlerim ile tedavi ettim kendimi
Ne yaptın ki
Yedigime ictigime dikkat ettim birde bazı metodları uyguladm
Ne metod
Ama bu dediğim dış basur olmalı iç basur için çok az etkili olur Beyaz ekmek yemeyeceksin
Sıcak su tazikli duş başlığı ile su tutup masaj yapacaksın sertlesmisse basur sıcak soğuk suyla şok etkisi yapacaksin onun dışında basur için kremler var onları al kullan bunları yaptıktan sonra
Yengemde olmuştu ama ameliyata gerek kalmadı sanırsam
Bende de vardı bir yöntem yaptım hiç bir şey kalmadı dsadsadas
Ben de vardı geçti ilacla
Canım kaç yaşındasın ne kadar çektin? ameliyat mı oldun? Ne ilacı kullandın? tek tek cevap verirsen çok sevinirim
Bir sefer mi oldun? Krem neydi?
Basurun kaç gün sürdü kii
Allah bi daha yaşatmasın zordur
Ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsin
Şahit oldun mu ameliyat olana
Kim oldu? Ameliyat sırasında ne oldu? Acısını çok çekti mi? ameliyattan donra çok bağırdı mı? kaç gün sonra iyileşti ve ameliyat kesin çözüm mü?
Olmadım ama nasıl bişey olduğunu biliyorum
Kız kardesim oldu
Duydum ama ben olmadım
Evet var
Senin mi? Ağrısı kaç gün sürdü? Kurtuldu mu? Yine oluyor mu?
Ameliyattan sonra hine basur ihtimali var mı yaniii
O zaman ne gerek vardı ameliyat olmaya
Çok geçmiş olsun bi daha olmazsın inşallah
Var kabızlık basur yapıyo. yerimde duramıyorum olunca çığlık atıyorum. geçen hafta basurdum geçti çok şükür tuvaletimi bekliyorum çıksın diye inşallah kabız olmam. sürekli kabız oluyorum
İlaç kullanmak istemiyorum hiç. vücudum ilaç kabul etmiyor. İlaçtan sonra yine şiddetli kabız oluyorum. ilaç ne ismimi söylesen
Nedir ki
Duydum
duydun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?