İlaç kullandığı sürece hastalığı durdurmaktan bahsetmiyorum. Tamamen iyileşip, artık hiç ilaç kullanmayan tanıdığınız var mı?
3 ay
İlaç kullandığı sürece hastalığı durdurmaktan bahsetmiyorum. Tamamen iyileşip, artık hiç ilaç kullanmayan tanıdığınız var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir işe yaramaz o ilaçlar
Bir tanıdığım teyze vardı. Bipolar hastası, Beynine şok uyguladılar travmaları unutsun diye lakin iyileşmedi. Günde 3-4'e yakın ilaç içiyor.
Bu yüzden sordum zaten. Psikiyatri ilaçları tedavi etmiyor. Sadece hastalığı baskılıyor beyni uyuşturuyor.
Diğer hastalıklarda olduğu gibi ilaç endüstrisinin kirli tuzakları..
Maalesef doğru ana kimse buna ses çıkarmıyor
Mecbur o ilaçları kullanmak zorunda kalıyoruz başka hastalıklar için. Alternatif tıp daha yaygın olsa...
Yaşam tarzını değiştirmek kalıcı çözüm getirmez mi
Geçici çözüm olur. Kalıcı net çözümler lazım. Bitkilerden elde edilen doğal ilaçlar yer alsa güzel olmaz mı?
Olabilir ancak psikiyatrik sorunlar insanın kendini çaresiz hissetmesinden kaynaklanır. Bu nedenle yaşam tarzının değişmesi daha kalıcı çözümler üretir, diye düşünüyorum.
Hayır tedavi oldum bie işe yaramadı
Ben de buna dikkat çekmeye çalışıyordum. Sadece süründürüyorlar.
Ben öyle duruma geldim ki 3 4 gün kullanmadığım için antidepresan haplarını üst üste içip kendime zarar vermek istedim
Evet maalesef bağımlılık yapıyor. Çok zorda kalmadıkça kullanmadan, yaşam tarzını değiştirmek en güzel tedavi.
Bence hiç kullanılmamalı bir tek çok ciddi hastalıklar için kullanılabilir
Evet bunu ifade etmek istedim. Bu ilaçlar insanı tedavi etmek yerine uyuşturarak hastalığı gizliyor. Sonra daha da kötü yapıyor. Tıpkı uyuşturucu gibi
Evet hiç bir duygu hissetmiyordum boşlukta sakin ve normaldim
Yavaşça kullanımı kes ama yaşam tarzında değişiklikte yap. Daha mutlu olacaksın
Hiç kullanmıyorum
İyi yaptın
Faydasını görüyorum
Halen ilaç kullanıyor musun