Evet çok yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi bu aralar oruç olduğum için vücudum böyle uyarı veriyor sanırım fazla yememem lazım bir de üstüne su iciyom iyice midem doluyo
Midem boşken ağrımıyor yemek yedikten sonra midem bulanıyor bi de mideme bastırınca hafif bi ağrı oluyor. Gerçi ramazanın ilk günleri bi sancı girmişti mideme sonra da midem boşken hiç ağrı olmadı.
Doktora gidiyorum benim gittigim bi doktor var ne zaman gitsek niye geldiniz der gibi triplerde aamk sanki bedavadan bakıyor hastalara. Kırşehirdeki bazı doktorlar sıkıntılı ve bunu şehir dışından gelen arkadaşlarım da söylüyor maalesef. Yanlış teşhis olayı da var buradaki dandik doktorların bazılarında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sindirim sistemi sorunun var herhalde
Ne gibi
Miden de sorun olabilir işte
Fazla yüklenme
Evet çok yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi bu aralar oruç olduğum için vücudum böyle uyarı veriyor sanırım fazla yememem lazım bir de üstüne su iciyom iyice midem doluyo
Kusuyormusun
Kusmak istiyorum
Parmakla denedin mi
Öyle hiç kusamıyorum çok az geliyor
Öyle dene işte devam et mideni üşütmüş olabilirsin
Gastrit olabilir
Öyle olsa ağza sıvı gelmez miydi bende gelmiyor
Sen farkedemeyebilirsin belki ya da herhangi mide rahatsızlığıda olabilir ülser tarzı
Midem boşken ağrımıyor yemek yedikten sonra midem bulanıyor bi de mideme bastırınca hafif bi ağrı oluyor. Gerçi ramazanın ilk günleri bi sancı girmişti mideme sonra da midem boşken hiç ağrı olmadı.
Bi tomografi çektir apandisit olabilir belki en kötü ihtimal
Yakın zamanda nüksettiyse
Doktora gidiyorum benim gittigim bi doktor var ne zaman gitsek niye geldiniz der gibi triplerde aamk sanki bedavadan bakıyor hastalara. Kırşehirdeki bazı doktorlar sıkıntılı ve bunu şehir dışından gelen arkadaşlarım da söylüyor maalesef. Yanlış teşhis olayı da var buradaki dandik doktorların bazılarında.
Kan tahlillerin var mı kendinde çözümleyebilirsin mesela
Kan tahlilinde cikmiyor ki
Çıkar çıkar illa bi yere vurur o durum tomografi ya da mr raporlarındada çıkar 10 mm genişleme tarzı diye