Sağlık 3 ay Kulağıma bişey oldu durup durulmaz yanıyor niye böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler3 ay Henüz yapmadım bir yere de çarpmadım Güncellemeler3 ay Yatmadım* Kulağıma bişey oldu durup durulmaz yanıyor niye böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Bende de olmaya başladı durduk yere kulağımda kızarma ve yanma oluyor... son zamanlarda stresliyim ve bu da ciltte ürtiker ve galiba bir etkisi de bu kulak yanması kızarması... 0 0 Yorumla
lionmenn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% 3 ay Alerji olmuşsun evde sirke varsa sirkeyle sil kulağına 0 0 Yorumla
evedi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 3 ay Saçını falan boyadın mı? Boya alerji yapıyor bazen. 0 1 Yorumla Soran 3 ay Hayir boyamadım argan yağı sürdüm sadece saçımı böyle sardım uyumAya geçiyordum Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 3 ay alerjı olmus canım bırsey ısırmıs sankı 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 380 cevap paylaştı. İltihaplı olabilir 0 0 Yorumla
mertkaya123456 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 3 ay Geçmiş olsun su mu kaçtı? 0 12 Yorumla mertkaya123456 3 ay Saça bakım ürünü sürdün mü? Veya krem filan. Bi yıka önce Yorumla Soran 3 ay Argan yağı sürdüm saçımı böyle sardım uyumaya geçiyordum Yorumla mertkaya123456 3 ay Ondan olmuştur. Tepki vermiş derin Yorumla mertkaya123456 3 ay Bence yıka hemen Yorumla Soran 3 ay Neden yıkıyım Yorumla mertkaya123456 3 ay Saçını ve kulağını yıka Yorumla mertkaya123456 3 ay Ya cildin tepki vermiş her ne sürdüysen Yorumla Soran 3 ay Bişey olur mu yıkamazsam Yorumla mertkaya123456 3 ay Alerjen tepki vermiş Yorumla Soran 3 ay Nazar hepsi bugün çok iltifat aldim Yorumla mertkaya123456 3 ay Geçmiş olsun Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Bi yere mi çarptın 0 2 Yorumla Soran 3 ay Hayir Yorumla Canknt35 3 ay Bişey ısırdı o zaman Yorumla
KayaKaan Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Üzerine yatmışsın 0 4 Yorumla Soran 3 ay Yatmadım ki daha Yorumla KayaKaan 3 ay Ağrıyo mu Yorumla Soran 3 ay Yanıyor Yorumla KayaKaan 3 ay Şişkinlik var mı Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 950 cevap paylaştı. Böcek öpmüştür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kaç yaşındasın 0 5 Yorumla Soran 3 ay Sence Yorumla Cevap sahibi 3 ay 16 mı Yorumla Soran 3 ay 22 lan Yorumla Cevap sahibi 3 ay Gizliden çıktım gel bi Yorumla Soran 3 ay Uza Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bende de olmaya başladı durduk yere kulağımda kızarma ve yanma oluyor... son zamanlarda stresliyim ve bu da ciltte ürtiker ve galiba bir etkisi de bu kulak yanması kızarması...
Alerji olmuşsun evde sirke varsa sirkeyle sil kulağına
Saçını falan boyadın mı? Boya alerji yapıyor bazen.
Hayir boyamadım argan yağı sürdüm sadece saçımı böyle sardım uyumAya geçiyordum
alerjı olmus canım bırsey ısırmıs sankı
Enfeksiyon kapmış
Alerjik olabilir buz koy
İltihaplı olabilir
Stres mi yaptın
Geçmiş olsun su mu kaçtı?
Saça bakım ürünü sürdün mü? Veya krem filan. Bi yıka önce
Argan yağı sürdüm saçımı böyle sardım uyumaya geçiyordum
Ondan olmuştur. Tepki vermiş derin
Bence yıka hemen
Neden yıkıyım